Sissin vinkit minimalistiselle sisustajalle

Vaaleat pehmeät sävyt, monokromaattisuus ja aidot materiaalit ovat Vallilan markkinointipäällikkö Sissi Ehrströmin suosimia elementtejä omassa sisustuksessa.

"Työskentelen värien ja erilaisten pintojen parissa, myös omassa kotistudiossani, joten muun sisustuksen on oltava selkeää niin väreiltään kuin pinnoiltaan. Tilaan tuo selkeyttä myös tietty ajattomuus, en ole trendisisustaja, vaikka tunnistankin ne ja seuraan aikaani jo työnikin puolesta. Pidän siitä, että Vallilalla on useita ajattomia malleja, joita käyttämällä oma tila tuntuu omalta ja tunnistettavalta nyt ja vielä myöhemminkin."

Sissin vinkit minimalistisille sisustajille ja suosikit Vallilan joulumallistosta

Halaus-torkkupeitto on ollut todella suosittu artikkeli ja se on myös Sissin valinta syysmallistosta. ”Voisin ottaa peiton missä tahansa tarjolla olevista kolmesta väristä. Materiaali on ihastuttavan rento, ja peittoa pystyy käärimään ja ruttaamaan vaikka minkälaiseen kasaan. Pidän Halauksen lötköstä olemuksesta ja sen pehmeydestä. Plussaa on myös se, että tuote on valmistettu osittain PET-pulloista valmistetusta kierrätyslangasta."

Marmori-pyyhkeissä on hieno meleerattu väritys ja paksuus on juuri sopiva. Pehmeät pyyhkeet ovat parasta arkiaamujen ylellisyyttä, josta Sissi kertoo todella nauttivansa.

"Huvila-verhoissa on samanlaista rentoa fiilistä kuin Halaus-peitossa. Nämä sopivat yhtä lailla betonibrutalistiseen tilaan kuin vaikkapa metsämökille. Pehmeä, pellavamainen tuntu yhdistettynä läpikuultavaan materiaaliin tuovat pehmeyttä erilaisiin tiloihin. Näissä eivät myöskään rypyt haittaa, päinvastoin!"

Sissin mielestä Orion-samettityynyssä ovat sävy ja kiilto kohdillaan.
"Sametti, kaikissa eri muodoissaan ja laaduissaan, on heikkouteni, niin vaatetuksessa kuin sisustuksessa. Sametissa on jotain nostalgista dekadenssia, joka puhuttelee mielikuvitusihmistä. Harvaan materiaaliin on ladattu niin paljon historiaa ja attribuutteja kuin samettiin."

Musta Kutikula-kynttilä on mustavalkoisen värimaailmaan tykästyneen valinta, niin myös Sissin. "Pidän tummasävyisistä kynttilöistä, jotka osittain sammuttavat kirkkaan valon, luoden sisätilaan lyhtymäisen auran. Pimeä loppuvuoden aika tarjoaakin mitä tunnelmallisimpia hetkiä, kunhan niistä vain pysähtyy nauttimaan."

Tutustu lisää Vallilan joulukaupan valikoimaan.