SS2022: Värillä on väliä

Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä ovat loihtineet - Ja tulevat näin tekemään tulevaisuudessakin.

Mallistossa nähdään myös mm. Howard Smithin klassikkoja, jotka heräävät henkiin ja huokuvat ajankohtaisuuttaan nyt, kenties enemmän kuin koskaan. Upeita uutuuksia tulossa myös Ervin Latimerilta, joten pysy linjoilla.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat tiedon ensimmäisenä, kun uutuuksia saapuu kauppoihimme. Liity OmaVallilaan täällä.

 

Vallila 2022

HARMAAT

Harmaat kevään mallistossamme kuvaavat alkuvuoden luontoa, sitä hetkeä, kun kuura ja jää vielä vallitsee, eikä uusi kasvusto ole vielä päässyt alkuun. Harmaa on levollinen, harmoninen ja yhdisteltävissä moneen. Siihen on vaivaton lisätä väriä ja mausteita kevään ja kesän edetessä.

 

NEUTRAALIT

Vaaleat roosan, turkoosin ja beigen sävyt ovat ihastuttavia, levollisia ja kuitenkin raikkaita uutuuksiamme. Kuoseissa näkyy kotimaisen luonnon läheisyys, mutta myös minimalistisia ja graafisia uutuuksia.

Vallila 2022

VIHREÄT

Runsas kasvillisuus, tuote nurmikko, lehtipuut ja pensaat ovat tietenkin tämän osuuden inspiraation takana. Olemme onnekkaita, kun saamme todistaa vuodenaikojen vaihteluja, ja sitä myötä luonnon monivaiheista elämää. Vihreät sykkivät elämän intoa, kauneutta ja virtaa!

Vallila SS22

 

CORE

Vallilan "Core" kuvastaa vahvuuksiamme, aitoja värejä, joista Vallila tunnistetaan. Core-värit ovat kirkkaita, rohkeita ja näyttäviä. Rohkeimmat sisustavat kotinsa näillä täysin, ja maltillisemmat lisäävät pieniä väripilkkuja, kuten sisustustyynyjä tämän kategorian tuotteilla.

Vallila 2022

Tervetuloa inspiroitumaan kanssamme. Jaathan suosikkisi somessa #myVallila . Samalla osallistut kuukausittain arvottavan 100€ lahjakortin arvontaan, jonka voittaja valitaan kuvia jakaneiden keskuudesta. 

Katso kaikki uutuustuotteemme täältä!