Iki-ihanat kukkakuosit

Iki-ihanat kukkakuosit

Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ

Graafiset kukkakuosit

Makeba

Makeba on klassinen kukkakuosi

Klassikon aseman saavuttanut Howart Smithin suunnittelema Makeba on saanut nimensä laulaja Miriam Makeban mukaan. Näyttävä kuosi henkii 70-luvun tunnelmaa ja sopii monenlaisiin sisustuksiin. Graafista suurta kukkakuosia löydät monissa eri väreissä. Katso kaikki Makeba-tuotteet.

Hellekesä

Tarkkasilmäiset huomaavat myös Hellekesä-kuosissa ikonisen Howard Smithin kädenjäljen. Kauniit suuret kukat luovat kesäistä tunnelmaa muutamassa ihanassa värissä. Katso Hellekesä-tuotteet.

Kukkatarha

Kuten myös Kukkatarhan visuaalisesta ilmeestä jo saatoit huomata, myös tämä graafinen kukkakuosi on Howard Smithin tunnistettavaa käsialaa. Kukkatarhaa löydät väreissä: beige, turkoosi ja harmaa. Katso Kukkatarha-tuotteet.

Kurjenmiekka

Kurjenmiekka-kuosin lähtökohtana on toiminut puutarhan kurjenmiekkojen graafiset muodot, jotka rykelmänä sekoittuvat ja muodostavat kauniin pinnan. Pelkistetyn lopputuloksen aikaansaaminen oli pitkä suunnitteluprosessi ja vaati monta vaihetta suunnittelijalta. Katso Kurjenmiekka-tuotteet.

Romanttiset kukkakuosit

Rakkaustarina

Rakkaustarina-kuosissa ihastuttavat pionien kukinta, joka on jokavuotinen ohikiitävä upea hetki. Pionit ovat loistossaan harmillisesti vain noin viikon, joten Rakkaustarina-kuosissa suunnittelija on tehnyt niistä pitkään kestävää iloa. Katso Rakkaustarina-tuotteet. 

Rakkauden kesä

Hempeä Rakkauden kesä -kuosi on saanut SS22-mallistossa uuden hempeän värin. Kauniin pastellisävyisen värimaailman lisäksi löydät Rakkauden kesä -kuosia klassisena beigenä. Katso kaikki Rakkauden kesä -tuotteet.

Pirteät kukkakuosit

Huhtikuu

Huhtikuussa kesän tulo näyttää ensimmäisiä merkkejään. Pirteässä Huhtikuu-kuosissa näkyykin kevään riemukkaat värit ja kasvun voima. Kevätkukat hurmaavat joka vuosi aivan kuin ne näkisi ensimmäistä kertaa! Katso kaikki Huhtikuu-tuotteet.

Ellen 

Upea ja runsas Ellen on graafisten ja naturalististen kukkien sekoitus, oikea mielikuvituksellinen kevätrieha. Tyylikäs kuosi sopii niin juhlahetkien sisustuksiin kuin kodin arkea kaunistamaan. Katso kaikki Ellen-tuotteet.

Sofiero

Sofiero on juhlava ja koristeellinen kukkakuosi. Pääosassa ovat pionit, jotka eivät vielä ole avautuneet vaan keräilevät vielä rohkeutta ja odottavat oikeaa hetkeä puhjeta kukkaan. Nimensä kuosi on saanut Sofieron linnan puutarhalta, joka sijaitsee Skånessa. Katso kaikki Sofiero-tuotteet. 

Pappagallo

Pappagallo-kuosi tuo tuulahduksen kaukomailta vahvojen värien ja eksoottisten kuvioiden muodossa. Kukkien sulavalinjaiset muodot ja papukaijojen koristeellisuus antavat ripauksen eksotiikkaa ja tropiikkia tyylikkääseen sisustukseen. Katso Pappagallo-tuotteet.

Hillityt kukkakuosit

Flower

Flower kuosi on osa Vallilan ja Makian yhteistyömallistoa, jonka kuosit ovat Danny Larsenin suunnittelemia. Yhteistyömallisto Vallilalle ja Makialle henkii aavemaista tyyneyttä höystettynä ripauksella norjalaisia black metal -vaikutteita. Katso kaikki Flower-tuotteet.

Kruununeilikka

Kruununeilikka-kuosissa neilikka on saanut ympärilleen juhlavan koukeroisen kruunun. Kuosin kukat, kiemurat ja lehdet muodostavat pinnan, jossa jokaisella pienellä osalla on paikkansa. Katso kaikki Kruununeilikka-tuotteet.

Kaikki kukkakuosiset tuotteet löydät TÄÄLTÄ.

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3