Ostoskori

Vallilan joulukauppa - tulossa pian!


Inspiraatiota

Haluamme tarjota inspiraatiota joulunaikaan


Koristeluideoita

Kauniita ideoita ja oivalluksia joulun koristeisiin

Krumeluuri verhot

Reseptejä

Maistuvia reseptejä joulunvalmisteluun


Lahjaideoita

Apua saajalleen sopivan lahjan hankintaan

Kiitos tilauksesta! Saat ilmoituksen heti, kun joulukauppamme aukeaa

Sisustusinspiraatio


Perinteistä vai modernia? Vallilasta löydät jokaiseen joulumakuun sopivat sisustustuotteet! Joulukokoelman tuotteet tulossa pian.

Joulufanien varaslähtö -arvonnan säännöt

Mitä Vallilan tuotetta toivoisit itse tänä vuonna joululajaksi? Käy tykkäämässä Instagram tilistämme @vallilainterior ja jaa hengenheimolaistesi kanssa joululahjatoiveesi. Voit voittaa tämän vuoden joululahjat sinulle ja kaverillesi!
 
Arvomme yhdelle henkilölle ja hänen ystävälleen molemmille 100 € lahjakortit Vallilan verkkokauppaan tai myymälöihin (ei Helsinki Outlet). Kilpailuun voi osallistua 14.8.2020 - 20.8.2020 klo 23:59.
Lue alta tarkemmat säännöt.

LIITY KANTA-ASIAKKAAKSI

Kerää pisteitä ja nauti ainutlaatuisista kanta-asiakaseduista! Saat lisäksi viikottaisen uutiskirjeen täynnä inspiraatiota suoraan sähköpostiisi.

Joululahjaideoita

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Inspiraatiota blogistamme

Rohkeutta joulukattaukseen

Punainen, vihreä, kultainen ja hopea ovat perinteisiä joulun värejä. Tuo tänä vuonna uutta väriä joulun sisustukseesi tai kokeile rohkeita kuviokuoseja joulupöydässäsi. Tässä Vallilan vinkit joulupöydän koristukseen. Pöytäliina luo pöydän tunnelman Pöytäliinalla aloitat kattauksen luomisen...

Sissin vinkit minimalistiselle sisustajalle

Vaaleat pehmeät sävyt, monokromaattisuus ja aidot materiaalit ovat Vallilan markkinointipäällikkö Sissi Ehrströmin suosimia elementtejä omassa sisustuksessa. "Työskentelen värien ja erilaisten pintojen parissa, myös omassa kotistudiossani, joten muun sisustuksen on oltava selkeää...

3 vinkkiä lahjojen paketointiin

Joillekin lahjan paketointi on yhtä tärkeää kuin oikeanlaisen lahjan hankinta. Paketin värin, kuosin ja materiaalin voi valita persoonallisesti lahjan saajan mukaan. Tässä 3 ideaa paketointiin. Pakkaa ekologisesti kankaaseenMikäli sinua mietityttää jouluaattona roskiin päätyvän lahjapaperin...

Rauhaisaa joulunodotusta!

× Tätä selainta ei enää tueta. Jotain ei ehkä näy tai toimi odotetulla tavalla. Suosittelemme vaihtamaan Chromeen tai Mozilla Firefoxiin.