Viisi kevään sisustustrendiä

Viisi kevään sisustustrendiä

Tänä keväänä sisustustrendeissä esiin nousee erityisesti värit, luonnonläheisyys ja ekologisuus. Kun kotona vietettävä aika on lisääntynyt, tekee sitä mieli uudistaa ja raikastaa kevääksi. Nappaa poiminnat alta!

1. Keltainen

Tänä vuonna ihastutaan keltaiseen sen kaikissa muodoissa ja sävyissä – niin lämpimänä kuin kylmänä! Kokeile keltaista väripilkkuna tekstiileissä, piristävinä pussilakanoina tai kattauksen kiintopisteenä. Keltainen valittiin tänä vuonna väri-insituutti Pantonen toimesta toiseksi vuoden väriksi harmaan rinnalla. Kannattaa siis myös kokeilla yhdistää näitä värejä keskenään!

Katso keltaiset väripilkkumme täältä!

2. Pastellivärit ja kuosit

Keltaisen lisäksi haluamme nostaa esiin muut värit, jotka elävöittävät kauniisti kotia, kuin kotia. Erityisen trendikkäitä tänä vuonna ovat pastellisen hempeät sävyt, joita voi rohkeasti yhdistellä keskenään, kuin myös osaksi tummempaa väripalettia. Hempeitä pastellisävyjä löytyy esimerkiksi Aalto-verhosta.

Pastelliset aarteet löydät täältä!

 

3. Kukat ja luonnonläheisyys

Luonnonläheisyys on pitänyt pintansa jo vuosia ja niin myös varmasti tulevaisuudessa. Luontoa tuot kotiin usealla eri tavalla: kuosien, kukkien ja materiaalivalintojen avulla. Kukkakuosit ovat oiva tapa tuoda värejä ja kevättä sisustukseen. Kukkia nähdään kuosien lisäksi myös tuoreina ja kuivattuina katseenvangitsijoina.

Ihastu kukka- ja luontokuoseihin täällä.

4. Uutta ja vanhaa kierrättäen

Yksi tämän vuoden trendeistä on sekin ollut pinnalla jo tovin – nimittäin vintage. Tuo ripaus retroa vanhoilla kalusteilla tai tekstiileillä. Yhdistele uutta ja vanhaa rohkeasti! Mikäli etsit kuosia, jota ei tällä hetkellä saa, kannattaa katsoa josko sen voisi löytää myös käytettynä. Muistathan myös, että käytetyt Vallilan kankaat ja verhot voit tuoda meille ja ne saavat uuden elämän nuorten taiteilijoiden ja muotoilijoiden kanssa tehdyissä 2nd cycle-projekteissa. Vastineeksi saat -25 % alennusta uudesta tuotteesta.

Tutustu 2nd cycleen tarkemmin!

5. Monikäyttöisyys

Yksi jatkuvasti nouseva trendi on monikäyttöisyys – useassa tilassa toimivat tekstiilit ja matot ovat pitkäikäisiä ja ne pysyvät hyvänä vuodesta toiseen. Olemme merkinneet säätä kestävät tuotteemme omalla tunnuksellaan. Osa kevätmallistomme matoista on 100% kierrätysmuovista valmistettua, joten ne sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Monikäyttöisiä tuotteitamme voit katsoa täältä.

Psst! Jaa Vallila-kuvasi Instagramissa hashtagilla #myVallila.

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3