Valloita lattiat Vallilan matoilla!

Valloita lattiat Vallilan matoilla!

Se voi olla villaa, puuvillaa tai synteettistä materiaalia – kodin ja tyylin mukaan. Vallilan laajaan mattokokoelmaan kuuluu useita kauniita mattoja, jotka sopivat hienosti moderniin sisustukseen.

Käsinkudotut villamatot tuovat kotiin lämpöä ja pehmeyttä. Modernia sisustusta tukevat luonnonläheiset sävyt, jotka myös rauhoittavat tilaa. Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoen luoma Elma Wool on kudottu käsin. Maton kuviointi muodostuu sahalaitaisista vinoneliöistä ja se vangitsee heti katsojan mielenkiinnon. Valkoisen pohjansa ansiosta matto istuu upeasti osaksi vaaleita sisustuksia.

Villamatto on materiaalina kestävä, lämmin ja kaunis. Se on myös pitkäikäinen ja helppohoitoinen ratkaisu. Vallilan Ilari Wool -matto on Riina Kuikan luoma selkeä mattomalli, jota rytmittävät pystyraidoista muodostuvat vaakarivit. Se tuo tilaan puhdaspiirteistä ryhtiä ja linjakkuutta. Elegantti valinta! 

Vallilan villamatoissa on graafisia kuvioita ja helposti yhdisteltäviä sävyjä. Vilma Pellisen suunnittelemaa Reitti-mattoa koristavat ryhdikkäät, mustavalkoiset, modernit ja minimalistiset viivat. Käsinkudottu Reitti-matto on villan ja puuvillan sekoitus, ja materiaali tuo luonnollista tuntumaa sisustukseen. 

Sisusta rennosti puuvilla- ja räsymatoilla

Puuvilla- ja räsymatot tuovat kotiin ihastuttavaa rentoutta ja perinteikkyyttä. Ne muuntuvat moneen tyyliin ja käyttöön, sopien yhtä lailla niin mökille kuin piristämään ja elävöittämään modernia tilaa. Räsymatoilla peitetään kuistin tai parvekkeen lattia ja niitä voi huoletta pestä ja tampata.  

Kerttu-räsymaton kuosi on tullut tutuksi jo tekstiileistä ja astioista ja nyt tämä Eveliina Netin suunnittelema ihastuttava luomus hurmaa myös käsinkudottuna räsymattona. Kerttu-maton perinteikäs tunnelma ja värimaailmat sopivat mainiosti osaksi vaaleasävyistä skandinaavista sisustusta tai juhlavaa joulusisustusta.

Kalasatama-räsymatto on Matleena Issakaisen suunnittelema heleä ja ryhdikäs matto, joka sopii raitoineen pohjoismaiseen kotiin. Tämä Helsingin merellisen alueen mukaan nimetty matto on käsinkudottu ja materiaaliltaan 100 % puuvillalankaa.

Hyvä matto ei pölyä

Vallilan kaikkien uusien printtimattojen pohjalaatu on vaihdettu termoplastiseen kumiin, joka on täysin myrkytön, allergisoimaton ja kierrätettävä materiaali. Matot pysyvät pölyttöminä, kunhan niitä imuroi säännöllisesti. Laajasta printtimattojen valikoimasta löydät värejä, muotoja ja kuvioita jokaiseen tilaan. Kuosisuunnittelija Vilma Pellisen suunnittelemassa Harissa-matossa on moderneja marokkolaisia vaikutteita ja kerrassaan upeat värit. Tuo pala tunnelmallista basaaria sisustukseen! 

Löydä omat suosikkisi, poimi ideoita ja innostu! 

Kuvauslainat Stockmann.

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3