Vallilan yhteistyö Lauri Ylösen kanssa jatkuu! Uusi mallisto nyt myynnissä.

Vallilan yhteistyö Lauri Ylösen kanssa jatkuu! Uusi mallisto nyt myynnissä.

The Rasmus -yhtyeen keulakuva on viime vuosina tullut tunnetuksi myös poikkitaiteellisista yhteistyökuvioistaan ja intohimostaan arkkitehtuuriin. Vahva kiinnostus muotoiluun ilmenee konkreettisena tekemisenä ja tällä hetkellä hänen kunnianhimoisimpana haasteenaan ovat uudet asumisen konseptit. 

TV-ohjelmassa Laurin talot näimme, miten ensimmäiset Ylösen suunnittelemat asuintalot nousivat eri puolelle Suomea. Vallila toteutti kohteissa verhoratkaisuja ja painatti kolme Laurin suunnittelemaa kuosia osiksi kokoelmiaan, nämä olivat Kuma, String ja Sulka. Kolmesta kuosista suosituimmaksi nousi Ylöselle tunnusomainen Sulka, joka on edelleen Vallilan valikoimissa.

Ensi syksynä on luvassa jälleen uusia rakennusprojekteja, joissa myös Vallila on mukana tekstiiliosaamisellaan. Tämänkin toimeksiannon aikana Ylönen ehti ideoida uusia kuoseja. Nyt keväällä lanseerattu mallisto on toinen Lauri Ylösen kanssa suunniteltu kokonaisuus Vallilan valikoimaan.

Innostuttuaan ensin japanilaisten puutarhojen geometrisuudesta ja minimalistisuudesta Ylönen kiinnostui myös orgaanisista ja pehmeämmistä muodoista. Näin syntyivät Agave- ja Aloa-nimiset, mehikasveista inspiroituneet kukkakuosit, joissa on edelleen kuitenkin tunnistettavissa Ylösen graafinen lähestymistapa kuosisuunnitteluun. 

Mallisto täydentyi Sulka-kuosin uutena valkoharmaana värityksenä kauniisti laskeutuvalle fancy-kangaslaadulle. Agave puolestaan painettiin myös pimentävälle kankaalle. 

Verhojen lisäksi valikoimaan saadaan kolme kangaskassia jo tutuistakin kuoseista. Kuma, Sulka ja Aloe täydentävät Alvardag X Vallila -kokoelman tuotesarjaa kätevinä unisex-kangaskasseina. 

Osallistu Facebook-kilpailuumme ja voit voittaa Alvardag X Vallila -kangaskassin itsellesi! Siirry kilpailuun tästä. 

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3