Vallilan yhteistyö Lauri Ylösen kanssa jatkuu! Uusi mallisto nyt myynnissä.

The Rasmus -yhtyeen keulakuva on viime vuosina tullut tunnetuksi myös poikkitaiteellisista yhteistyökuvioistaan ja intohimostaan arkkitehtuuriin. Vahva kiinnostus muotoiluun ilmenee konkreettisena tekemisenä ja tällä hetkellä hänen kunnianhimoisimpana haasteenaan ovat uudet asumisen konseptit. 

TV-ohjelmassa Laurin talot näimme, miten ensimmäiset Ylösen suunnittelemat asuintalot nousivat eri puolelle Suomea. Vallila toteutti kohteissa verhoratkaisuja ja painatti kolme Laurin suunnittelemaa kuosia osiksi kokoelmiaan, nämä olivat Kuma, String ja Sulka. Kolmesta kuosista suosituimmaksi nousi Ylöselle tunnusomainen Sulka, joka on edelleen Vallilan valikoimissa.

Ensi syksynä on luvassa jälleen uusia rakennusprojekteja, joissa myös Vallila on mukana tekstiiliosaamisellaan. Tämänkin toimeksiannon aikana Ylönen ehti ideoida uusia kuoseja. Nyt keväällä lanseerattu mallisto on toinen Lauri Ylösen kanssa suunniteltu kokonaisuus Vallilan valikoimaan.

Innostuttuaan ensin japanilaisten puutarhojen geometrisuudesta ja minimalistisuudesta Ylönen kiinnostui myös orgaanisista ja pehmeämmistä muodoista. Näin syntyivät Agave- ja Aloa-nimiset, mehikasveista inspiroituneet kukkakuosit, joissa on edelleen kuitenkin tunnistettavissa Ylösen graafinen lähestymistapa kuosisuunnitteluun. 

Mallisto täydentyi Sulka-kuosin uutena valkoharmaana värityksenä kauniisti laskeutuvalle fancy-kangaslaadulle. Agave puolestaan painettiin myös pimentävälle kankaalle. 

Verhojen lisäksi valikoimaan saadaan kolme kangaskassia jo tutuistakin kuoseista. Kuma, Sulka ja Aloe täydentävät Alvardag X Vallila -kokoelman tuotesarjaa kätevinä unisex-kangaskasseina. 

Osallistu Facebook-kilpailuumme ja voit voittaa Alvardag X Vallila -kangaskassin itsellesi! Siirry kilpailuun tästä.