Vallilan SS21 / Kesämuistoja – jaa rakkain kesämuistosi ja voita 100 € lahjakortti

Vallilan SS21 / kevät/kesäkokoelma on omistettu kesämuistoille — olemassa oleville ja tuleville. Osalle meistä kesämuistot liittyvät kaupungin kuumaan sykkeeseen ja osalle rakkaimmat muistot vievät takaisin luonnon helmaan. Jaa rakkain kesämuistosi ja olet mukana kolmen Vallilan 100 euron arvoisen lahjakortin arvonnassa. Osallistu arvontaan täältä!

Kaupungissa seikkaillen vai luonnon helmassa?

Mihin sinun rakkain kesämuistosi liittyy? Tämä kokoelma kutsuu sinut mukaan muistamaan ensisuudelman eläintarhassa, reilireissun ystävien kesken Köpiksessä, kaupungin ratikoiden kesäisen kolinan matkalla uuteen kesätyöhön, kahvihetket katettuna parvekkeelle kuin myös kuutamouinnit saunan jälkeen saaristossa, itsepoimitut mansikat aamupalalla, yöttömän yön usvaisella kukkapellolla ja ne pitkät leudot kesäillat terassilla myöhään valvoen. Olipa muistot kaupungista tai luonnon helmasta, niitä kannattaa vaalia. 

Inspiraatiota kesäkeittiöistä ja parvekkeista

Mallisto inspiroituu erityisesti kesäkeittiöistä ja parvekkeista, niiden herätessä keväällä eloon talvihorroksestaan. Kesän merkki on kesäkeittiön ensimmäiset varhaisperunat, parvekkeella tarjoillut aamupalat ja iltahämärään syttyvät kynttilät. Säätä kuin säätä kestävät matot viimeistelevät ulkotilan, jossa nautitaan värikkäästä keväästä ja kesästä muistoja luoden.