Vallilan joulukokoelma 2018 virittää juhlan tunnelmaan

Vallilan tyylikäs joulukokoelma tulee myyntiin 12. marraskuuta! Joulusesonki 2018 tarjoaa monia erilaisia tunnelmia ja joulumaailmoja, arktisesta ja vaaleasta skandinaavisesta joulusta punaiseen ja juurevaan juhlaan. 

Upeat sisustustekstiilit ovat joulun valloittavin koriste. Syys-talvimalliston joulukuoseista löytyy muiden muassa perinnekuvioita, kukkaköynnöksiä, luonnon lumoavaa runsautta, tammenterhoja, pyöreitä marjoja, dramaattista viininpunaista ja joulunvihreää. Kodin juhla-asuksi onkin monta valloittavaa vaihtoehtoa. 

Joulun tunnelmasta voi loihtia tänä jouluna raikkaan arktisen. Talvisen kattauksen kulmakivet ovat Saara Kurkelan näyttävä ja kiehtova uutuuskuosi Heija viehkeässä beigen sävyssä, Danis white -kangas, Ajaton- ja Kerttu-astiat sekä pitkät koristekynttilät.

Kuosisuunnittelija Eveliina Netin mustavalkoinen, linjakas ja selkeä Kasperi-kuosi sopii oivallisesti skandinaavisen joulukodin sisustuselementiksi. Kasperin kaveriksi käyvät hienosti hohtavan valkoiset ja selkeälinjaiset Ajaton-astiat.

Vallilan joulu on myös punainen ja raikas. Tanja Orsjoen viehkeä ja taidokas Fjonga valloittaa punaisen sävyssä. Kuosissa sydämin koristellut varpumaiset muodot muodostavat kauniin symmetrisen kuvion. Fjongassa on nimensä mukaisesti siroa kierrettä. 

Vihreää rakastavalle suosittelemme Vilma Pellisen suunnittelemaa tyylikästä Tapani-kuosia.

Poimi inspiroivat lahjaideat ja joulun sykähdyttävimmät sisustuselementit Vallilasta. Vallilan joulumyynti aukeaa verkkokaupassa ja omissa myymälöissä 12. marraskuuta. 

Iloista joulun odotusta!