Vallilan joulukokoelma 2018 virittää juhlan tunnelmaan

Vallilan joulukokoelma 2018 virittää juhlan tunnelmaan

Vallilan tyylikäs joulukokoelma tulee myyntiin 12. marraskuuta! Joulusesonki 2018 tarjoaa monia erilaisia tunnelmia ja joulumaailmoja, arktisesta ja vaaleasta skandinaavisesta joulusta punaiseen ja juurevaan juhlaan. 

Upeat sisustustekstiilit ovat joulun valloittavin koriste. Syys-talvimalliston joulukuoseista löytyy muiden muassa perinnekuvioita, kukkaköynnöksiä, luonnon lumoavaa runsautta, tammenterhoja, pyöreitä marjoja, dramaattista viininpunaista ja joulunvihreää. Kodin juhla-asuksi onkin monta valloittavaa vaihtoehtoa. 

Joulun tunnelmasta voi loihtia tänä jouluna raikkaan arktisen. Talvisen kattauksen kulmakivet ovat Saara Kurkelan näyttävä ja kiehtova uutuuskuosi Heija viehkeässä beigen sävyssä, Danis white -kangas, Ajaton- ja Kerttu-astiat sekä pitkät koristekynttilät.

Kuosisuunnittelija Eveliina Netin mustavalkoinen, linjakas ja selkeä Kasperi-kuosi sopii oivallisesti skandinaavisen joulukodin sisustuselementiksi. Kasperin kaveriksi käyvät hienosti hohtavan valkoiset ja selkeälinjaiset Ajaton-astiat.

Vallilan joulu on myös punainen ja raikas. Tanja Orsjoen viehkeä ja taidokas Fjonga valloittaa punaisen sävyssä. Kuosissa sydämin koristellut varpumaiset muodot muodostavat kauniin symmetrisen kuvion. Fjongassa on nimensä mukaisesti siroa kierrettä. 

Vihreää rakastavalle suosittelemme Vilma Pellisen suunnittelemaa tyylikästä Tapani-kuosia.

Poimi inspiroivat lahjaideat ja joulun sykähdyttävimmät sisustuselementit Vallilasta. Vallilan joulumyynti aukeaa verkkokaupassa ja omissa myymälöissä 12. marraskuuta. 

Iloista joulun odotusta!

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3