Syksyn hitti: tunnelmallinen valotaulu

Tutut kaupungit ja maisemat ihastuttavat Vallilan kangastauluissa, jotka sopivat juuri tähän vuodenaikaan.

Syksyn sisustushitti on tunnelmallinen valotaulu, joka syntyy painokankaasta ja valonauhasta, herättäen kankaan kuvat viehättävästi eloon. Kiinnitä maisemaa tai kaupunkinäkymää esittävän kankaan taakse led-valonauha ja loihdi itsellesi upea valotaulu valitsemallasi näkymällä.

Valotauluidean voi toteuttaa hyvin erilaisilla Vallilan kankailla, esimerkiksi talviset maisemakuosit sopivat pimeneviin iltoihin loistavasti. Valonauhoilla voi luoda vaikkapa tähtitaivaan ja metsä- tai meriaiheisiin kuoseihin sopivat esimerkiksi pienet valonkehrät. Vain mielikuvitus on vain rajana, joten ei muuta kuin hommiin!

Valotaulun ohje 

Kaupunki- tai maisemakangasta sopivan kokoinen pala
Taulukehikko 
Teippiä
Led-valot
Huonekalunitoja tai nastoja

1. Sovita kuva kehikon päälle ja leikkaa kangas haluttuun mittaan. Kankaan on hyvä yltää kunnolla taulun taakse puukehyksen päälle – mieluiten hieman kehyksen yli.

2.  Laita ensimmäinen niitti kehyksen pitkän sivun keskelle ja seuraava niitti vastakkaiselle pitkälle sivulle. Jatka kiinnittämistä lisäämällä niittejä vuoronperään ja tasaisesti eri reunoille.

3. Taittele kankaan kulmat siististi ja leikkaa ylimääräinen kangas. Kiinnitä kulmat useammalla nastalla tai niitillä.

4 Kiinnitä led-valot taulun nurjalle puolelle. Aloita valojen teippailu ikkunoiden ja ovien kohdalle taulun ylälaidasta ja siirry alareunaa kohti.