Syksyn hitti: tunnelmallinen valotaulu

Syksyn hitti: tunnelmallinen valotaulu

Tutut kaupungit ja maisemat ihastuttavat Vallilan kangastauluissa, jotka sopivat juuri tähän vuodenaikaan.

Syksyn sisustushitti on tunnelmallinen valotaulu, joka syntyy painokankaasta ja valonauhasta, herättäen kankaan kuvat viehättävästi eloon. Kiinnitä maisemaa tai kaupunkinäkymää esittävän kankaan taakse led-valonauha ja loihdi itsellesi upea valotaulu valitsemallasi näkymällä.

Valotauluidean voi toteuttaa hyvin erilaisilla Vallilan kankailla, esimerkiksi talviset maisemakuosit sopivat pimeneviin iltoihin loistavasti. Valonauhoilla voi luoda vaikkapa tähtitaivaan ja metsä- tai meriaiheisiin kuoseihin sopivat esimerkiksi pienet valonkehrät. Vain mielikuvitus on vain rajana, joten ei muuta kuin hommiin!

Valotaulun ohje 

Kaupunki- tai maisemakangasta sopivan kokoinen pala
Taulukehikko 
Teippiä
Led-valot
Huonekalunitoja tai nastoja

1. Sovita kuva kehikon päälle ja leikkaa kangas haluttuun mittaan. Kankaan on hyvä yltää kunnolla taulun taakse puukehyksen päälle – mieluiten hieman kehyksen yli.

2.  Laita ensimmäinen niitti kehyksen pitkän sivun keskelle ja seuraava niitti vastakkaiselle pitkälle sivulle. Jatka kiinnittämistä lisäämällä niittejä vuoronperään ja tasaisesti eri reunoille.

3. Taittele kankaan kulmat siististi ja leikkaa ylimääräinen kangas. Kiinnitä kulmat useammalla nastalla tai niitillä.

4 Kiinnitä led-valot taulun nurjalle puolelle. Aloita valojen teippailu ikkunoiden ja ovien kohdalle taulun ylälaidasta ja siirry alareunaa kohti. 

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3