Tunnelmaa makkariin - rohkeasti oman maun mukaan

Saat uuden ilmeen makuuhuoneeseen pienellä vaivalla, kun vaihdat vuoteeseen talven upeat pussilakanat. Väreillä muutat tunnelman, saat lisää lämpöä makuuhuoneeseen tai luot rauhallisen sopukan valitsemalla lakanoihin maanläheisiä sävyjä.

Kerttu-kuosi on klassikkoja suosivan, mutta hyvin tässä ajassa kiinni olevan sisustajan valinta. Eveliina Netin suunnittelema ruskeasävyinen Kerttu-kuosi on todellinen katseenvangitsija ja raikas, ajankohtainen vaihtoehto. Puuvillalakanat ovat jälleen herättäneet kiinnostusta pitkän pellavakauden jälkeen. Ne tuovat sileän ja pehmeän materiaalin tunnun tilaan.

Sileäpintaiset materiaalit yhdistyneenä karkeampiin pintoihin luovat mielenkiintoisia kokonaisuuksia. 70-luku on tullut jälleen mukaan sisustukseen ja vuosikymmenelle tuttuja materiaaleja, pintoja, värejä ja muotoja on rohkeasti otettu mukaan rikkomaan pitkään kestänyttä vaaleaa kautta. Nyt onkin alkanut näkyä persoonallisesti rakennettuja tiloja ja kuosien ennakkoluulotonta käyttöä. Kekseliäät sisustusratkaisut sopivat hyvin myös makuuhuoneisiin. Tummia värejä voi yhdistää myös valkoisen kanssa, jolloin ilme raikastuu. Valkoinen aluslakana ja maanläheiset vuodevaatteet ovat herkullinen yhdistelmä.

Päiväpeitoilla ei enää peitetä sänkyjä umpeen, vaan kauniit vuodevaatteet saavat näkyä. Jalkopäähän voi heittää villapeiton tai torkkuhuovan, ne ajavat saman asian. Kuosit ovat niin upeita, ettei niitä halua kätkeä katseilta edes päiväsaikaan.

Poimi parhaat palat omaan makkariin Vallilan verkkokaupasta!