Tekemistä kotiin

Tekemistä kotiin

Poikkeuksellinen tilanne ajaa monet meistä nyt koteihimme, suojellaksemme muita ympärillämme. Mitä ylimääräisellä kotona vietetyllä ajalla sitten voisi tehdä? Me Vallilassa olemme kotoilun asiantuntijoita ja useimmat meistä innokkaita sisustajia: valloittavien kodintekstiilien parissa työskennellessä näin tapahtuu melkein väkisin! Katso alta vinkkimme siihen, mitä nyt voi kotona tehdä, jos aika tuntuu käyvän pitkäksi.

Vallila Styyrpuuri-kangas

- Pese ikkunat ja vaihda verhot.
- Käy läpi vanhat matot, verhot ja liinavaatteet ja vie ne kierrätykseen. Löytyykö myyntikelpoista tavaraa? Laita ne eteenpäin Vallilan 2ndCycleen .
- Siivoa kaapit, joita yleensä välttelet.
- Siivoa vaatekaappi ja vietä päivä oudoimmissa vaatteissa, joita löydät kaapin perältä.
- Rakenna hurja linnoitus tyynyistä, peitoista ja huonekaluista lasten kanssa.
- Vaihda kukkamullat.
- Kylve rairuoho valmiiksi pääsiäistä varten.
- Laita puutarha valmiiksi kevättä varten: leikkaa omenapuut ja marjapensaat, kalkitse nurmikko ja tee linnunpöntöille kevätsiivous.
- Pidä etäillallinen ystävien kanssa! Kata pöytä kauniiksi, kokkaa herkullista ruokaa ja pystytä etäyhteys.
- Tee käsitöitä! Ne rentouttavat ja antavat muuta ajateltavaa.
- Nappaa muovipussi mukaan ulkoilulenkille ja kerää kaikki vastaantulevat roskat.
- Vie naapurin vanhukselle kukkia.


- Sisusta etätyöpisteestäsi leppoisa, keskittymistä edistävä työpaikka. Katso täältä, miltä Vallilalaisten etätyöpisteet näyttävät.
- Ota aikaa mielen hyvinvoinnille: keskity hyviin asioihin elämässäsi, meditoi, mieti mitä asioita haluat tehdä enemmän jatkossa, ja mitä vähentää.
- Lue muut vinkkimme kotoiluun.

Pidetään huolta toisistamme ❤️

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3