Tänään vietetään maailman metsäpäivää

Tänään vietetään maailman metsäpäivää

Tänään vietetään maailman metsäpäivää, mikä muistuttaa meitä metsien merkityksestä tärkeänä osana elämäämme. Metsät tarjoavat meille ruokaa, energiaa, toimeentuloa ja rauhoittumispaikan. Ne ovat myös erityisesti suomalaisille erottamaton osa mielenlaatua ja perimmäistä identiteettiä.

Vallilan kuosimaailmalla on vahva yhteys luontoon, ovathan suunnittelijamme saaneet innoituksensa moniin töihinsä luonnosta ja sen ilmiöistä. Halusimme poimia esiin muutaman kuosin metsäpäivän kunniaksi ja iloita sitä, miten onnekkaita me suomalaiset olemme: onhan Suomi yksi maailman metsäisimpiä maita! 

Lehvästö-verhossa komeilee Saara Kurkelan ikuistama satumainen Paavolan tammi.

Riina Kuikan suunnittelema Hiljaisuus-verho vangitsee nimensä mukaisesti hetken merenlahden hiljaisessa ja rauhallisessa poukamassa. 

Viikki-vahakankaan pääosassa ovat tämän Koillis-Helsingin kaupunginosan luonto ja puut, sillä juuri luonnonläheisyys on Viikin tärkeimpiä tunnusmerkkejä.

Vaahtera Fancy -kankaaseen Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoki on taltioinut nimensä mukaisesti näyttävän vaahteran. Vaahtera on komea ja korkea puu, jonka oksien katveessa voi tuntea olevansa turvassa.

Lisää metsä- ja luontoaiheisia kuoseja löydät verkkokaupastamme

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3