Tänään vietetään maailman metsäpäivää

Tänään vietetään maailman metsäpäivää, mikä muistuttaa meitä metsien merkityksestä tärkeänä osana elämäämme. Metsät tarjoavat meille ruokaa, energiaa, toimeentuloa ja rauhoittumispaikan. Ne ovat myös erityisesti suomalaisille erottamaton osa mielenlaatua ja perimmäistä identiteettiä.

Vallilan kuosimaailmalla on vahva yhteys luontoon, ovathan suunnittelijamme saaneet innoituksensa moniin töihinsä luonnosta ja sen ilmiöistä. Halusimme poimia esiin muutaman kuosin metsäpäivän kunniaksi ja iloita sitä, miten onnekkaita me suomalaiset olemme: onhan Suomi yksi maailman metsäisimpiä maita! 

Lehvästö-verhossa komeilee Saara Kurkelan ikuistama satumainen Paavolan tammi.

Riina Kuikan suunnittelema Hiljaisuus-verho vangitsee nimensä mukaisesti hetken merenlahden hiljaisessa ja rauhallisessa poukamassa. 

Viikki-vahakankaan pääosassa ovat tämän Koillis-Helsingin kaupunginosan luonto ja puut, sillä juuri luonnonläheisyys on Viikin tärkeimpiä tunnusmerkkejä.

Vaahtera Fancy -kankaaseen Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoki on taltioinut nimensä mukaisesti näyttävän vaahteran. Vaahtera on komea ja korkea puu, jonka oksien katveessa voi tuntea olevansa turvassa.

Lisää metsä- ja luontoaiheisia kuoseja löydät verkkokaupastamme