Talviarvonta lapsiperheelle: voita elämys upeassa Järvisydämessä

Talviarvonta lapsiperheelle: voita elämys upeassa Järvisydämessä

Yhteistyössä Järvisydämen kanssa haluamme ilahduttaa lapsiperhettä kaamoksen keskellä.

Arvomme yön perhehuoneessa (2 aikuista, 2 lasta) upeassa Hotel & Spa Resort Järvisydämessä viikonloppuna 8.-9.1.2022. Arvontaan voit osallistua 19.12.2021 saakka, jonka jälkeen ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Osallistu arvontaa tästä. Sivuston yläreunaan avautuu sininen ikkuna, jonka kautta pääset täyttämään arvontalomakkeen. Jos olet jo osallistunut arvontaan, ei ponnahdusikkuna tule sivustolla näkyville. 

Järvisydän

Unohtumaton perheloma Järvisydämessä

Perhelomalla Järvisydämessä nautit Järvikylpylästä sekä Saimaan aktiviteeteista vuoden ympäri! Pääset herkuttelemaan ravintolassa ja majoitut mukavasti esimerkiksi huvilassa tai perheille sopivissa sviiteissä. Lapsille löytyy Järvisydämestä paljon tekemistä ja kokemista sekä aktiviteetit ovat lapsille aina -50% ja lapsihinnat löytyvät myös ruokailuista sekä kylpylästä.

Kylpylästä löytyy lapsille oma puuha-alue, jossa on lastenallas (syvyys 30cm) varustettuna pienellä liukumäellä sekä kylpyleluilla. Lastenaltaan yhteydessä löytyy myös löhöilyverkko ja pallojärvi. Tutustu Järvisydämen ihaniin vaihtoehtoihin perheille.

Lapsiperheiden Vallila

Valikoimastamme löydät paljon ihania tuotteita lastenhuoneen sisustukseen. Tutustu myös käytännöllisiin vahakankaisiimme ja lue blogitekstimme 4 vinkkiä lastenhuoneen sisustukseen.

Norsumarssi matto ja Dino pussilakanat.

Bambi matto ja Aamu verho. 

Norsumarssi matto ja 4ever pussilakana.

Bambi verho ja Candy matto.

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3