Talviarvonta lapsiperheelle: voita elämys upeassa Järvisydämessä

Yhteistyössä Järvisydämen kanssa haluamme ilahduttaa lapsiperhettä kaamoksen keskellä.

Arvomme yön perhehuoneessa (2 aikuista, 2 lasta) upeassa Hotel & Spa Resort Järvisydämessä viikonloppuna 8.-9.1.2022. Arvontaan voit osallistua 19.12.2021 saakka, jonka jälkeen ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Osallistu arvontaa tästä. Sivuston yläreunaan avautuu sininen ikkuna, jonka kautta pääset täyttämään arvontalomakkeen. Jos olet jo osallistunut arvontaan, ei ponnahdusikkuna tule sivustolla näkyville. 

Järvisydän

Unohtumaton perheloma Järvisydämessä

Perhelomalla Järvisydämessä nautit Järvikylpylästä sekä Saimaan aktiviteeteista vuoden ympäri! Pääset herkuttelemaan ravintolassa ja majoitut mukavasti esimerkiksi huvilassa tai perheille sopivissa sviiteissä. Lapsille löytyy Järvisydämestä paljon tekemistä ja kokemista sekä aktiviteetit ovat lapsille aina -50% ja lapsihinnat löytyvät myös ruokailuista sekä kylpylästä.

Kylpylästä löytyy lapsille oma puuha-alue, jossa on lastenallas (syvyys 30cm) varustettuna pienellä liukumäellä sekä kylpyleluilla. Lastenaltaan yhteydessä löytyy myös löhöilyverkko ja pallojärvi. Tutustu Järvisydämen ihaniin vaihtoehtoihin perheille.

Lapsiperheiden Vallila

Valikoimastamme löydät paljon ihania tuotteita lastenhuoneen sisustukseen. Tutustu myös käytännöllisiin vahakankaisiimme ja lue blogitekstimme 4 vinkkiä lastenhuoneen sisustukseen.

Norsumarssi matto ja Dino pussilakanat.

Bambi matto ja Aamu verho. 

Norsumarssi matto ja 4ever pussilakana.

Bambi verho ja Candy matto.