Sisusta ulkotilat kesäkuntoon

Sisusta ulkotilat kesäkuntoon

Parvekkeen ja terassin sisustaminen on jälleen ajankohtaista, kun kesä kolkuttelee jo ovella. Päivitä terassi tai parveke viihtyisäksi kesäkeitaaksi ja tee kotona olemisesta asteen mukavampaa helposti pienillä muutoksilla. Katso alta vinkkimme parvekkeen tai terassin ilmeen päivitykseen!

Tekstiileillä uusi ilme

Tekstiilit ovat ehdottomasti helpoin keino päivittää ulkotilan ilme! Käytä ulkotilojen sisustuksessa rohkeasti värejä ja leikittele erilaisilla kuoseilla.

Ulkotiloihin sopivat matot lisäävät terassin ja parvekkeen mukavuutta ja muuttavat tilan ilmeen hetkessä. Ihanan pörröinen, kierrätysmuovista valmistettu Toive-matto lämmittää mukavasti varpaiden alla ja sopii hyvin varsinkin lasitettuihin tiloihin.

Kauniit sisustustyynyt ja pehmoiset viltit houkuttelevat rentoutumaan! Asettele pienempiä tyynyjä terassi- ja parvekekalusteiden päälle tai rakenna lattialle istuintyynyistä houkutteleva pesä.

Piristä kasveilla

Kasvit tuovat lisää eloa tilaan kuin tilaan! Ulkotiloihin sopivat niin erilaiset viherkasvit, leikkokukat kuin hyötykasvitkin. Kasvien valinnassa vain mielikuvitus on rajana: pienet puut tuovat parvekkeelle tai terassille puutarhamaisuutta, kesäkukat antavat pilkahduksen väriä ja erilaiset yrtit toimivat sekä sisustuselementtinä, että lisämausteena kesäkokkailuun!

Kiinnitä huomio yksityiskohtiin

Pienet, tarkkaan harkitut yksityiskohdat tekevät parvekkeen tai terassin ilmeestä viimeistellyn. Terassin tai parvekkeen värimaailmaan sointuvat kynttilät luovat tilaan harmonisen tunnelman.

Terassille sopii täydellisesti myös lattiatyyny, jonka DIY-ohjeen löydät täältä.

 Kiinnostaako kevään sisustustrendit? Katso ne täältä.

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3