Sisusta terassi viihtyisäksi

Kesän kolkutellessa ovella on monella mielessä terassin tai parvekkeen sisustus - ovathan ulkotilat parhaimmillaan ylimääräisiä huoneita koko kesän ajan! Nyt onkin loistava aika suunnitella ulkotilojen toimivuus ja viihtyisyys niin terassi on valmiina vastaanottamaan vierailijansa säiden niin salliessa. Tekstiilit ovat helpoin tapa päivittää ulkotilojen sisustusta ja luoda nopeasti viihtyisiä kokonaisuuksia. Kurkkaa täältä vinkkimme rentoihin terassiratkaisuihin ja inspiroidu ulkotiloista!

bellagio kantikas tyynyt

Ulkotilat kannustavat värien käyttöön! Jos sisällä pitää harmonisesti sisustuksesta voi terassille kokeilla villejä värejä ja kuoseja. Värikkäät tyynyt pidentävät ja korostavat kasvien kukkaloistoa ja esimerkiksi upea Omenapuu-koristetyyny takaa raikkaat omenankukat koko kesäksi. Tyynyt ovat myös ihana tapa tuoda pehmeyttä ja kodikkuutta ulkotiloihin. Suuret röykkiöt värikkäitä tyynyjä kutsuvat viihtymään!

Ladot tyyny

 zaida, ihastus tyynyt, honolulu matto

Terassin tai parvekkeen käyttömukavuutta lisää ulkotilaan sopiva matto. Matto tuo sisätilan viihtyisyyden ulos ja on myös mukavampi paljaiden jalkojen alla, kuin pelkkä lattia. Ulkotilojen matoksi kannattaa valita sileäksi kudottu, polypropeenista valmistettu Flatweave-matto. Ne ovat myös kestäviä ja pysyvät hyvin paikoillaan. Juuttia sisältävää mattoa ei suositella ulkokäyttöön tai kosteisiin tiloihin.

Lauri matto

Vilja vahakangas, Kerttu astiat

Terassin sisustuksen viimeistelee käytännöllinen vahakangas! Nämä ruokapöydän supersankarit ovat omiaan kesäisiin kattauksiin. Roiskeet ja tahrat lähtevät helposti pyyhkimällä, joten herkkuhetkiä ei tarvitse pilata miettimällä pöydälle pudonneita murusia ja läikkiä. Vahakankaat ovat myös itsessään kattauksen keskipiste. Valitse värikäs kuosi, asettele pöydälle ja kesäinen tunnelma on taattu. 

Sisusta terassi viihtyisäksi! Terassituotteita -30 % 3.4.2020-6.4.2020