Sisusta opiskelijakotisi itsesi näköiseksi!

Syksy koittaa taas ja sen myötä koulutie ja opinahjot ovat ajankohtaisia. Tätä kirpeän kuulasta vuodenaikaa voikin pitää virkistävien muutosten aikana, onhan monilla edessä opintojen alkamisen ansiosta omaan asuntoon muuttaminen. Omaan kotiin asettuessa pääsee myös aloittamaan sen sisustamisen juuri itsensä näköiseksi – ja Vallilan sisustustuotteillahan se onnistuu.


Olitpa muuttamassa omaan asuntoon tai solukämppään, asuintilan muuttaminen kodikkaaksi onnistuu mieleisilläsi sisustusvalinnoilla. Oman tyyliin sopivat verhot, matot ja keittiötekstiilit tekevät asunnosta kuin asunnosta kodin. Sisustaminen on hauskaa ja siinä pääsee toteuttamaan itseään, ja nyt siihen on viimein mahdollisuus, kun on oma tupa ja oma lupa.

Matoilla pehmeyttä ja äänenvaimennusta

Matto ei ole vain sisustuselementti vaan se myös vaimentaa sekä asunnossa syntyvää että sinne ulkoa kantautuvaa melua. Luukas-maton vaihtelevan levyiset raidat luovat lattiapintaan mielenkiintoista rytmiä. Maton harmaan sävyt rauhoittavat muutoin eläväistä asunnon sisustusta. Tyyntä maisemaa esittävä Illankoi-matto puolestaan tuo huoneeseen heleää roosansävyä sekä muistoja perinteisistä kotimaan maisemista.


Verhot kehystävät kodin

Värikkäillä verhoilla yksiväriset seinät saavat eloa ja kaivattua ryhdikkyyttä. Samaan aikaan perinteikäs ja moderni Apila-verho saa aikaan kevyttä leikkisyyttä sisustukseen. Pienikokoiset kukan varret luovat eloa huoneeseen, olematta kuitenkaan liian raskaita. Veikeä Peippo-verho puolestaan tuo luonnon sisätiloihin. Hennon aistikkaasti piirretty pikkulintu saa ilmeettömämmästäkin tilasta hauskan ja viihtyisän.

Ensimmäinen yö omassa kodissa

Ensimmäinen yö omassa kodissa on aina jännittävin. Silloin on aika totutella uuteen asuntoon, silmäillä ympärilleen ja kuunnella korviin kantautuvia ääniä. Mukavan tuntuiset vuodevaatteet auttavatkin asettumaan mainiosti uuteen osoitteeseen. Graafisen jännittävä Raatihuone-pussilakanasetti on samaan aikaan sekä nostalginen että sarjakuvamaisen moderni. Saarijärvi-pussilakanasetti taas tuo mieleen muistoja kesästä. Ja näihin mietteisiin onkin hyvä nukahtaa…