Sisusta kuvilla!

Sisusta kuvilla!

Vallilan valikoimat ovat jatkossa entistäkin houkuttelevampia, sillä uudet kuvataiteen lajit ja painotekniikat tuovat upean lisän Vallilan sisustuskokoelmaan ja tuoterepertuaariin. Digiprintattujen mattojen ja pussilakanoiden pohjina ovat kauniit valokuvataideteokset, joiden värit toistuvat materiaaleissa yksityiskohtaisina, luoden hienostuneen lopputuloksen. Nämä kuvat haluat tuoda kotiisi!

 

Uusi digitaalinen painotekniikka kunnioittaa alkuperäistä designia viimeistä yksityiskohtaa myöden ja mahdollistaa lukuisten värisävyjen toistamisen. Kuvateokset kertovat tarinoita ja herättävät monenlaisia tunteita ja ajatuksia, muistojakin.

Vallilan kuosisuunnittelija Riina Kuikan Särkitunturi-matto tuo sisustukseen pohjoisen luonnon raikasta ja kesytöntä henkeä. Maton kuva-aiheesta tulee mieleen retkipäivän alku varhain aamulla, kun väistyvän öisen sumun haituvat leijuvat vielä ilmassa ja pääset nauttimaan rauhaisasta hetkestä luonnon keskellä. Särkitunturilta avautuu yksi Suomen kauneimmista näkymistä, ja maton kuva-aihe tuo sen esiin. Särkitunturi-matossa onkin tarjolla pieni pala Lappia - kolmessa eri koossa.

Digiprintatussa Ukko-Koli-matossa on yksi Suomen komeimmista maisemista, joka tekee aina vaikutuksen. Riina Kuikan suunnittelemassa matossa on upea tunnelma; rauhallinen ja samaan aikaan voimakas. Polyamidista tehty matto on saatavilla kolmessa eri koossa.

Vallilan Feira-pussilakanasetissä ihastuttaa kaunis islanninhevonen. Patrick Karkkolaisen ikuistama kuva valloittavasta issikasta kuuluu uuteen digiprintattujen pussilakanoiden joukkoon. Oregon-pussilakanan kuosi tuo makuuhuoneeseen uljaan luontoaiheen Yhdysvaltojen länsirannikon osavaltion näyttävistä rantamaisemista. Karkkolaisen taltioima hetki kauniista Oregonista on sykähdyttävä mutta myös rauhoittava ja unien maille houkuttavasti kutsuva. 

 

 Nappaa omasi ja luo kiehtovia tunnelmakuvia Vallilan digiprintatuilla tuotteilla!

 

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3