Sisusta kuvilla!

Vallilan valikoimat ovat jatkossa entistäkin houkuttelevampia, sillä uudet kuvataiteen lajit ja painotekniikat tuovat upean lisän Vallilan sisustuskokoelmaan ja tuoterepertuaariin. Digiprintattujen mattojen ja pussilakanoiden pohjina ovat kauniit valokuvataideteokset, joiden värit toistuvat materiaaleissa yksityiskohtaisina, luoden hienostuneen lopputuloksen. Nämä kuvat haluat tuoda kotiisi!

 

Uusi digitaalinen painotekniikka kunnioittaa alkuperäistä designia viimeistä yksityiskohtaa myöden ja mahdollistaa lukuisten värisävyjen toistamisen. Kuvateokset kertovat tarinoita ja herättävät monenlaisia tunteita ja ajatuksia, muistojakin.

Vallilan kuosisuunnittelija Riina Kuikan Särkitunturi-matto tuo sisustukseen pohjoisen luonnon raikasta ja kesytöntä henkeä. Maton kuva-aiheesta tulee mieleen retkipäivän alku varhain aamulla, kun väistyvän öisen sumun haituvat leijuvat vielä ilmassa ja pääset nauttimaan rauhaisasta hetkestä luonnon keskellä. Särkitunturilta avautuu yksi Suomen kauneimmista näkymistä, ja maton kuva-aihe tuo sen esiin. Särkitunturi-matossa onkin tarjolla pieni pala Lappia - kolmessa eri koossa.

Digiprintatussa Ukko-Koli-matossa on yksi Suomen komeimmista maisemista, joka tekee aina vaikutuksen. Riina Kuikan suunnittelemassa matossa on upea tunnelma; rauhallinen ja samaan aikaan voimakas. Polyamidista tehty matto on saatavilla kolmessa eri koossa.

Vallilan Feira-pussilakanasetissä ihastuttaa kaunis islanninhevonen. Patrick Karkkolaisen ikuistama kuva valloittavasta issikasta kuuluu uuteen digiprintattujen pussilakanoiden joukkoon. Oregon-pussilakanan kuosi tuo makuuhuoneeseen uljaan luontoaiheen Yhdysvaltojen länsirannikon osavaltion näyttävistä rantamaisemista. Karkkolaisen taltioima hetki kauniista Oregonista on sykähdyttävä mutta myös rauhoittava ja unien maille houkuttavasti kutsuva. 

 

 Nappaa omasi ja luo kiehtovia tunnelmakuvia Vallilan digiprintatuilla tuotteilla!