Sisusta koti kevään kankailla!

Sisusta kankailla ja tuo kevät kotiin tekstiileillä. Persoonallinen ja inspiroiva koti syntyy yhdistämällä uutta ja vanhaa sekä erilaisia materiaaleja ja pintoja. Sisustustekstiileillä saa huoneen ilmeen uudistettua nopeasti ja helposti. Kun harkitut kokonaisuudet suunnitellaan ja toteutetaan itse, lopputulos on juuri omaan makuun ja elämäntapaan sopiva. 

Verhoilla luot vaihtelevuutta sisustukseen ja laajapintaisilla tekstiileillä vähennät lisäksi ikäviä kaikuja. Näyttävät kuosit tuovat asuntoon kevään hehkua ja toimivat myös minimalistin kodissa. Kokeile yhtä kuosia pelkistetyssä tilassa, voit yllättyä iloisesti sen piristävästä vaikutuksesta koko kodin ilmeeseen.

Anna kevään valon siivilöityä kankaan läpi. Hienostunut ja keveä Traditio Fancy -kangas antaa ikkunalle ryhtiä ja näyttää kauniilta ulkoa tulevaa valoa vasten. Verhojen lisäksi Traditio Fancy sopii myös puoliverhojen eli salusiinien kankaaksi.

Ompele kauniit tyynyt itse ja käytä sisustuksessa rohkeasti näyttäviä kuoseja. Väripilkut vaaleilla pinnoilla ihastuttavat ja useampi erilainen kuosi yhdessä luovat mielenkiintoisia kokonaisuuksia. 

Vallila tarjoaa paljon kaikenlaista ihanaa kodin sisustamiseen ja persoonalliseen, oman näköiseen kotiin. Kankaiden lisäksi mallistossamme on valmisverhoja, sisustustyynyjä, keittiötekstiilejä ja mattoja.

Kevään upeat kankaat nyt –30 % verkkokaupassa ja myymälöissä!