Sisusta koti kevään kankailla!

Sisusta koti kevään kankailla!

Sisusta kankailla ja tuo kevät kotiin tekstiileillä. Persoonallinen ja inspiroiva koti syntyy yhdistämällä uutta ja vanhaa sekä erilaisia materiaaleja ja pintoja. Sisustustekstiileillä saa huoneen ilmeen uudistettua nopeasti ja helposti. Kun harkitut kokonaisuudet suunnitellaan ja toteutetaan itse, lopputulos on juuri omaan makuun ja elämäntapaan sopiva. 

Verhoilla luot vaihtelevuutta sisustukseen ja laajapintaisilla tekstiileillä vähennät lisäksi ikäviä kaikuja. Näyttävät kuosit tuovat asuntoon kevään hehkua ja toimivat myös minimalistin kodissa. Kokeile yhtä kuosia pelkistetyssä tilassa, voit yllättyä iloisesti sen piristävästä vaikutuksesta koko kodin ilmeeseen.

Anna kevään valon siivilöityä kankaan läpi. Hienostunut ja keveä Traditio Fancy -kangas antaa ikkunalle ryhtiä ja näyttää kauniilta ulkoa tulevaa valoa vasten. Verhojen lisäksi Traditio Fancy sopii myös puoliverhojen eli salusiinien kankaaksi.

Ompele kauniit tyynyt itse ja käytä sisustuksessa rohkeasti näyttäviä kuoseja. Väripilkut vaaleilla pinnoilla ihastuttavat ja useampi erilainen kuosi yhdessä luovat mielenkiintoisia kokonaisuuksia. 

Vallila tarjoaa paljon kaikenlaista ihanaa kodin sisustamiseen ja persoonalliseen, oman näköiseen kotiin. Kankaiden lisäksi mallistossamme on valmisverhoja, sisustustyynyjä, keittiötekstiilejä ja mattoja.

Kevään upeat kankaat nyt –30 % verkkokaupassa ja myymälöissä!

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3