Sideways avasi Helsingin festivaalikesän

Sideways päräytti Helsingin festivaalikesän torstaina toden teolla käyntiin. Kolmipäiväistä tapahtumaa vietetään Nordiksella, eli Töölön Nordenskiöldinkadun ja Eläintarhan urheilupuiston ympäristössä. Sideways on iloinen, kepeä ja inspiroiva kaupunkifestivaali indie-viboilla ja tarjoaa tasokkaan artistikattauksen.

Vallilan kuosidesign valloittaa aluetaiteessa

Sidewaysin alue Nordiksella ja jäähallilla luo vahvan kontrastin värikkäälle kuosi-ilottelulle, kun asfalttikentän ja jäähallin betoniviidakko kohtaa vaaleanpunaisen ja vihreän kuosimetsän. Vallilan suunnittelijat ovat jälleen loihtineet näyttäviä näkymiä festarikävijöiden iloksi.

Piristävä Hattara Lounge

Vaaleanpunainen teema toistuu myös jäähallin sisätiloissa, jossa Vallilan vaaleanpunainen Hattara Lounge pitää kolmen päivän ajan festarikansan suut makeana. Sokerinen herkku teki hyvin kauppansa jo ensimmäisenä festaripäivänä.

Urbaani metsä -festivaalikasseja vain rajattu erä

Sidewaysin virallinen festivaalikassi on tänä vuonna vaaleanpunainen. Kuosi on syntynyt Design Studion kollektiivisen luovuuden tuloksena: koristeellinen lintu pyrähti lentoon Saara Kurkelan mielikuvituksesta, reunoilla komeileva metso on Riina Kuikan oivallus, varvut ja saniaiset piirsi Tanja Orsjoki ja timanttijänikset syntyivät Matleena Issakaisen kynästä. 

Vielä ehdit nappaamaan oman festarikassin Vallilan verkkokaupasta!

Lue lisää festaritunnelmista myös Ninan Tunnetila -blogista ja osallistu arvontaan