Rasmus Tikkasen kesäarvonta: Voita upea elämys saaristossa 8 hengelle

 Palkinto sisältää upean elämyksen saaristossa 8 hengelle*

  • Merimatkat Suvisaariston rannoilta HERRÖseen ja takaisin
  • HERRÖn upeat tilat henkilökuntineen
  • Upean rantasaunan (sisältäen pyyhkeet ja ekologiset pesuaineet)
  • HERRÖn maittavan kolmen ruokalajin päivällisen
  • Elämyksen ajankohta sovitaan voittajan kanssa erikseen

         (Palkinnon arvo n. 3300,00 €.)

Arvontapalkinto toteutetaan yhteistyössä Hiiohoi – Elämyksiä merellä kanssa.

Osallistu arvontaa tästä. Sivuston yläreunaan avautuu sininen ikkuna, jonka kautta pääset täyttämään arvontalomakkeen. Jos olet jo osallistunut arvontaan, ei ponnahdusikkuna tule sivustolla näkyville. 

HERRÖ on idyllinen puuhuvila kauneimman saaristoluonnon helmassa Espoon Suvisaaristossa. Ajan patinoimassa miljöössä avomeren äärellä mieli rauhoittuu. Päärakennuksen lisäksi pihapiirissä on reilun kokoinen sauna, jonka pehmeistä löylyistä voi pulahtaa virkistävälle uinnille meren aaltoihin.

 HERRÖ

HERRÖ on idyllinen puuhuvila kauneimman saaristoluonnon helmassa Espoon Suvisaaristossa. Ajan patinoimassa miljöössä avomeren äärellä mieli rauhoittuu. Päärakennuksen lisäksi pihapiirissä on reilun kokoinen sauna, jonka pehmeistä löylyistä voi pulahtaa virkistävälle uinnille meren aaltoihin. Kokin loihtimat ruuat ja huomaavainen palvelu kruunaavat vierailun.

Arvontapalkinto toteutetaan yhteistyössä Hiiohoi – Elämyksiä merellä kanssa.

 

Järjestämme merellisiä tapahtumia ja mieleenpainuvia elämyksiä hienoissa saaristokohteissa. Uskomme, että puhtaan luonnon, yhteisten kokemusten ja aitojen makujen äärellä tapahtuvat kohtaamiset tarjoavat mahdollisuuden päästää hetkeksi irti arjesta ja keskittyä olennaiseen. Tapahtumamme sijoittuvat huolella valikoituihin off-site kohteisiin sekä omiin tapahtumatiloihimme,  Ruusuniemeen ja Herröseen.

 

 

*Arvonta suoritetaan 2.8 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan voi osallistua aikavälillä 8.7–31.7.2021