Pue koti talven juhlaan

Näillä pienillä muutoksilla luot kotiin joulun tunnelmaa. Joulun odotuksen voi julistaa alkaneeksi, kun sisustukseen hiipii hiljalleen ripaus punaista, lumihiutaleen valkoista ja kotoisia kuoseja. Tekstiilit ja kankaat tuovat tilaan pehmeää kodikkuutta ja niillä on helppo päivittää kodin ilme talvikauteen.

Helpoin tapa päivittää keittiön ilme on vaihtaa tekstiilit. Tammenterho on runsas ja näyttävä kuosi, jossa komeilevat terhot lehtineen. Taidokkaasti piirretyt muhkeat luonnonantimet tuovat keittiöön ilahduttavaa tarinallisuutta ja kauniin väripinnan. Punasävyinen Tammenterho on joulukattausten valloittava väripilkku.

Valmisverhoilla muutat kotisi ilmeen vaivattomasti ja nopeasti. Näyttävässä Vaula-kapassa komeilee Saara Kurkelan suunnittelema kranssimainen luomus. Vaula-sana on viitannut köynnöskasviin ja tämä Saaran ihastuttava köynnösluomus muodostuu komeista kukista, marjoista, havuista, kävyistä, lehdistä ja tammenterhoista. 

Linjakas ja selkeä Kasperi-kangas sopii oivallisesti vaalean talvikodin sisustuselementiksi. Kasperin kuviointi muodostuu lehti- ja kukintoköynnöksistä ja sitä on saatavilla mustavalkoisena ja hopeansävyisenä. Vaaleaa raikkautta tuo myös kotoisa Kerttu-kuosi. Viehättävät vaihtoehdot moderniin sisustukseen!

Poimi lisää ideoita talven juhlaan Vallilan verkkokaupasta.

Kuvauslainat Stockmann.