Perinteistä punaista vai raikasta hopeaa? Ihana joulukauppamme on nyt auki

Vallilan joulu koostuu tänäkin vuonna upeista tuotteista omaa joulukotia ilahduttamaan, tai lahjana saajaansa piristämään.  Helpottaaksemme joulun odotuksesta nauttimista olemme koonneet joulun tuotteemme kahteen kategoriaan: perinteiseen punaiseen sekä raikkaan hopeiseen jouluun.

Tunnelmallinen punainen on perinteinen joulun väri. Vallilan joulussa punainen toistuu upean graafisena esimerkiksi Veera-verhossa ja pussilakanasetissä. Apila-verhon helmiäiseen taittava luumunpunainen tuo kaunista lisäsävyä muuten perinteisiin väreihin.  Glamour-keittiötekstiilien yksityiskohtaisella kukkakuosilla luot romanttista tunnelmaa joulun kauttaukseen – monikäyttöinen leipäkori tai aina tarpeelliset patalaput ovat myös ihastuttava joululahjaidea!

Vallilan joulu hopea

Huurteisen hopeinen joulu syntyy metallinhohdosta yhdistettynä syvän sinisiin ja harmaisiin sävyihin. Raikasta hohdetta löytyy Hiljaisuus-verhosta ja pussilakanasetistä sekä koristeellisesta Kankuri-verhosta, joka on tuotu takaisin joulua varten, upeassa hopeanhohtoisessa sävyssä. Lisäsyvyyttä hopeaan tuo syväsininen: pehmeän samettimainen Royal-tyynynpäällinen on erinomainen valinta kontrastia tuomaan. Joulun valikoimaamme on lisätty mattoja raikkaan harmaissa sävyissä: Tähkä-matto on loistava valinta vaikkapa kuusen alle, tai eteiseen vieraita tervetulleiksi toivottamaan.

Vallilan punainen joulu

Tervetuloa tutustumaan joulukauppaamme! Löydät sivuiltamme inspiraatiota, reseptejä ja ideoita jouluun valmistautumiseen sekä tietenkin upeita lahjavinkkejä.