Open House 2020

PerPR-toimiston järjestämässä Open House 2020 -tapahtumassa Kaapelitehtaalla esittelimme Vallilan tämän kevään uutuudet. SS20-mallistossa ihastuttavat sekä neutraalit sävyt että raikkaat uutuusvärit. Vallila onkin tunnettu rohkeista ja värikkäistä kuoseista, joihin suunnittelijat ammentavat vaikutteita luonnosta ja ympäristöstä. Tässä muutama tunnelmakuva tapahtumasta.

Makeba-verho ja Luoto-matto

Kevään uutuuksien teemana on kotimaan luonto kukkaloistoineen. Kokoelma sisältää noin 80 uutuuskuosia ja uusintapainosta eri värityksillä. Klassikkoverho, Howard Smithin suunnittelema Makeba, on koristanut koteja jo vuodesta 1968 lähtien ja se on saanut uusintapainoksessa yllensä tyylikkään oranssin värin, joka toimii minimalistisessakin sisustuksessa upeana aksenttina. Samaa Makeba-kuosia on nyt myös pyyhkeissä, jotka sopivat niin skandinaavisen vaaleaan kuin dramaattisen tummaan kylpyhuoneeseen tuomaan ripauksen retrohenkistä raikkautta.

Marmori- ja Makeba-pyyhkeet 

Pehmeä Keksi-kylpytakki

Klassikoita ja viileän vaaleaa

Makeba-kuosin tapaan, uusintapainos on tehty myös suomalaisen tekstiilitaiteilija Marjatta Metsovaaran suunnittelemasta jännittävästä Kiira-kuosista. Makuuhuoneeseen saa näyttävyyttä tällä klassikkokuosilla, rauhallisen harmaassa sävyssä, niin vuodevaatteina kuin pimentävinä verhoina. 

Kiira-lakanat ja taustalla Lähde-verho

Kevään kokoelma yllättää myös neutraaleilla tuotteilla, kuten valloittavan vaaleilla keittiötekstiileillä, jotka sopivat boheemin räiskyvälle kokkaajalle yllättäväksi yksityiskohdaksi, mutta myös skandinaavisen vaalean sisustuksen jatkumoksi.

Lastenhuoneen tunnelmanluojat: 
Kutikula-verhot, Ihastus-lakanat, Ihastus-koristetyyny ja Royal-tyynyt

Keveyttä kesäpuutarhaan tuovat keltaiset Kullero-verhot

Rakkaat maisemat on ikuistettu Vallilan verhoihin.Taustalla vihreä Päijänne.

Vastuullisuus on vuoden 2020 kantava teema

Panostamme vahvasti vastuullisuuteen ja kasvatamme jatkuvasti vastuullisesti tuotettujen materiaalien osuutta tuotteissamme. Vallila on jäsen kahdessa vastuullisuutta edistävässä järjestössä, Better Cotton Initiativessa (BCI) sekä Business Social Compliance Initiativessa (BSCI).

BCI kehittää puuvillan tuotantotapoja ja vähentää viljelyn ympäristövaikutuksia. Olemme sitoutuneet vastuullisemman puuvillan hankintaan tämän ohjelman kautta. BSCI puolestaan kehittää sosiaalista vastuuta ja parantaa työolosuhteita kansainvälisissä toimitusketjuissa.

Yli 90 prosenttia tekstiilituotteistamme on Öko Tex -sertifioituja, mikä tarkoittaa, että tuotteet ovat turvallisia käyttäjille sekä haitta-aineettomia. Suosimme myös kiertotalouden periaatteita ja olemme tuonut myyntiin kierrätetystä PET-muovista valmistetut tuotteet. Vallilassa vastuullisuus tarkoittaa ihmisten ja ympäristön kunnioittamista. Nämä periaatteet ulottuvat niin tuotteisiin, työntekijöihin, hankintaketjuun kuin ympäristöön.