Ompeluinspiraatiota

Kankailla ja tekstiileillä luot helposti persoonallisen ja hurmaavan kodin. Anna mielikuvituksen lentää ja loihdi Vallilan kankaasta kotiisi verhot, pöytäliinoja, tyynynpäällisiä tai ihan mitä vain! Kuvittele, mitä kaikkea voit luoda tyylikkäillä kankailla.

Kangaskassit

Koskaan ei voi olla liikaa kangaskasseja! Kangaskassi kestää paremmin kuin muovikassi eikä siitä synny yhtä paljon jätettä. Vallilan kankaista luot tyylikkään ja persoonallisen kestokassin. Käytä vaikkapa leikkisää ja hurmaavaa Polly-kangasta, josta teetkin helposti upeat kangaskassit.

Pöytäliinat

Laajasta kangasvalikoimastamme löydät kauniit ja helppohoitoiset vahakankaat monenlaisiin kattauksiin. Vahakangas on helppo pitää puhtaana ja lian saa pyyhittyä tuoreeltaan pois märällä pyyhkeellä. Hurmaavat vahakankaat sopivat loistavasti juhlapöytään, piknikille, keittiöön tai vaikkapa terassille. Esimerkiksi Tropical-vahakankaasta luot näyttävän ja kesäisen pöytäliinan.

Lautasliinat

Itse tehdyt lautasliinat antavat kattauksellesi viimeisen silauksen. Vallilan ohuet ja ilmavat kankaat sopivat erinomaisesti tähän tarkoitukseen. Kankaiset lautasliinat luovat ruokapöytään tunnelmaa ja toimivat myös lahjana. Jos haluat viimeistellä kattauksen värikkäillä lautasliinoilla voit käyttää ihastuttavaa Esmeralda-kangasta. Tulumin yksityiskohtainen kuviointi sopii myös erinomaisesti tähän tarkoitukseen. Jos haluat neutraalin skandinaavisen kattauksen, voit valita tarkoitukseen pellavamaisen Formula-kankaan.

Tyynynpäällinen

Sisustustyynyillä voi uudistaa kodin ilmettä helposti ja nopeasti. Tyynynpäällisiä voi vaihtaa vaikkapa vuodenaikojen tai mielialan mukaan! Ripottele erikokoisia koristetyynyjä pitkin huonetta antamaan eloisampaa tunnelmaa huonekaluille. Haluatko tuoda keväistä tunnelmaa kotiisi? Ahomaa-kangas on Tanja Orsjoen suunnittelema raikas ja ihastuttava, mainiosti kevääseen sopiva kangas.

Kangastaulu

Kaipaako seinäsi uutta ilmettä? Upea kangastaulu piristää takuulla kotisi. Kangastaulut pehmentävät akustiikkaa, jonka takia ne sopivat koteihin, julkisiin tiloihin ja toimistoihin. Vallilan myymälöistä voit tilata kangastaulun valmiiksi tehtynä valitsemallasi Vallila-kankaalla nyt erikoishintaan 69 euroa (normaalihinta 99 euroa). Valmis kangastaulu on noudettavissa myymälästä muutaman päivän sisällä.

Muistathan suunnitella ompelutyösi huolella ennen kankaan tilaamista, jotta saat varmasti oikean määrän. Täältä voit katsoa ohjeet kankaan ostamiseen.

Lähimmän Vallila-myymäläsi löydät tästä.