Osa 1. Olen vastuussa

 

Vastuullisuus

”Puhutaan vastuullisuudesta” on uusi blogisarjamme, jossa pohdimme mitä vastuullisuus tarkoittaa Vallilassa tässä ajassa ja tulevaisuudessa. Pureudumme vastuullisuuden teemoihin ja osa-alueisiin eri näkökulmista käsin.

Moni toimija pohtii tälläkin hetkellä, miten suhtautua vastuullisuuteen. Tämä on merkittävä aihe, sillä oletusarvoisesti asian tulisi nykyään olla kunnossa kaikilla vastuullisilla toimijoilla.

Olemmehan kaikki vastuullisia, vai olemmeko sittenkään? Tätä varmasti pohdimme kaikki puntaroidessamme valintojamme jokapäiväisessä elämässämme.

Vastuullisuudella on väliä! Vallilassa käsittelemmekin vastuullisuutta kokonaisuutena, kunnioitamme ihmisiä ja ympäristöä kaikessa toiminnassamme. Jo arvojemme määritteleminen kertoo välittävästä asenteestamme, olemmehan kotimainen, luotettava tekstiilialan asiantuntija. Vallilan tekstiiliosaaminen, kuidusta tuotteeksi asti on vailla vertaansa. 

Vastuullisuusviestintämme slogan ”Vastuullisesti kotimaista ympäristöä vaalien -Vallila” käsittää vastuun asiakkaasta, vastuun ympäristöstä, vastuullisen hankinnan ja tyytyväisen henkilöstön. Nämä kaikki peilaavat suoraan arvoihimme. Uskomme kotimaiseen suunnitteluun ja designiin, kiertotalouteen, tuotteidemme laatuun sekä tasa-arvoon. Haluamme kuulla, oppia ja auttaa asiakkaitamme valitsemaan vastuullisemmin.

Lue lisää: https://www.vallila.fi/pages/vastuullisuus


On helppoa viestiä olevansa yleisesti vastuullinen, mutta riittääkö tämä enää? Tähän emme usko; kuluttajaa kiinnostaa yhä yksityiskohtaisempi tieto ja materiaalien alkuperä. Tästä ovat hyvänä esimerkkinä Vallilan PET-muovista valmistetut tuotteet, joissa tuotteen muovi pystytään paikallistamaan aina muovinkeruupaikkaan asti! 

Olemmekin erityisen innostuneita uusista tekstiilialan innovaatioista ja pyrimme myös itse tuomaan luovuutemme osaksi tulevaisuuden tekstiilialaa.

Uskomme, että vastuullisuuden tulee kuulua ja näkyä ihan jokapäiväisessä arkiviestinnässä. Olemme tässä hetkessä läsnä ja katsomme tulevaan. Toimimme arvojemme mukaisesti, tutkimme ja kehitämme vastuullisuusstrategiaamme, minkä lisäksi laatukehityksemme on jatkuvaa. Vastuullisuus voi tuskin koskaan ollakaan valmis, se elää ajassa.

Ole sinäkin vastuussa!

Vallila

”Puhutaan vastuullisuudesta” on uusi blogisarjamme, jossa pohdimme mitä vastuullisuus tarkoittaa Vallilassa tässä ajassa ja tulevaisuudessa. Pureudumme vastuullisuuden teemoihin ja osa-alueisiin eri näkökulmista käsin.