Näin tuot eläimet osaksi sisustusta

Näin tuot eläimet osaksi sisustusta

Kansainvälistä eläintenpäivää vietetään perjantaina 4.10. Eläintenpäivä käynnistää Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen Eläinten viikon, johon kuuluu olennaisesti keskustelu eläimiin liittyvästä ajankohtaisesti asiasta – tänä vuonna pohditaan eläimen elinympäristön vaikutusta sen hyvinvoinnille.

Eläimet ovatkin monelle meistä suuri ilon tuoja kaikissa elinympäristöissään, niin kotioloissa lemmikkeinä, kuin metsissä ja pelloilla villeinä liikkuen. Myös Vallilan kuosisuunnittelijat ovat inspiroituneet eläimistä ja kuoseissa vilahtelevat niin komeat karhut kuin veikeät jackrusselinterrierit.  Eläinkuosit ovat ehdoton hitti lastenhuoneessa mutta kuinka tuoda sympaattiset kotieläimet ja metsän villit serkkunsa osaksi muuta sisustusta?

kettumetsä tyyny

Valitse eläimesi

Oletko koira- vai kissaihminen? Eläinkuoseilla sisustaminen lähtee oman lempieläimen valinnasta. Valikoimastamme löytyy niin hurmaavia koiria kuin kaikenkarvaisia kissoja. Vai ehkä sittenkin luonnon ylväät eläimet ovat lähempänä sydäntäsi?

Näyttävyyttä seinän täydeltä?

Tapetilla tuot eläimet näkyvälle paikalle kotiin, joko yhtenä tehosteseinänä tai koko huoneen tunnelmanluojana. Karhunkierros-tapetissa esiintyvät metsiemme kuninkaat, karhut, kuusien välissä tömistellen. Lapin luonto ja ylväät porot esiintyvät Kuru-tapetissa, joka kuvaa poroja laiduntamassa ja syömässä jäkälää. Katso koko tapettivalikoima tästä.

Eläimelliset verhot toimivat taattuina katseenvangitsijoina ja tilanpiristäjinä! Yhdistä yksi eläinverho kahteen neutraalimpaan tai kehystä koko ikkuna suloisilla veijareilla – vain mielikuvitus on rajana! Kotieläinten ystävät arvostavat Doggies- tai Kitties-verhoa, kun taas hurmaava Peippo-verho on täynnä luonnon lumoa.

 

Pientä eläimellistä maustetta tarkoin harkituilla yksityiskohdilla.

Tyynyt ovat helppo tapa päivittää kodin ilmettä: asettele niitä röykkiöksi sohvalle, yhdistellen toisiinsa sopivia värejä, kuoseja ja kokoja. Tyynyillä saa leikitellä! Valitse tyyliisi sopivasti joko Kitties, Peippo tai Kettumetsä ja heitä sekaan muutama samettimainen Royal-tyynynpäällinen kontrastia tuomaan.

Hillitympää eläimellisyyttä sisustukseen tuot pussilakanoilla, jotka on helppo piilottaa pois näkyviltä tarpeen tullessa. Miltä maistuisivat unet kissojen ympäröimänä tai ihanan peipon syleilyssä?

Katso täältä kaikki eläinaiheiset kuosimme

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3