Näin teet ihanat makramee-korvakorut, itselle tai lahjaksi!

Näin teet ihanat makramee-korvakorut, itselle tai lahjaksi!

Ihanat makramee-korvakorut syntyvät helposti! Vallilan vähittäismyynnissä työskentelevä Julia vinkkaa, miten teet talven näyttävimmät korut.

julia makrameekorvakorut

Tarvitset korvakorujen tekoon makramee-lankaa, sakset, koukut ja kamman.

makramee korvakorut

Leikkaa langasta noin 15 cm pätkä ja taita se keskeltä korvakorun rungoksi. Lanka tulee koukkuun kiinni ja siihen solmitaan muut langat. Solmuja varten tarvitset lisäksi noin 10 cm pituisia langanpätkiä (neljään solmuun tarvitset kahdeksan pätkää).

Taita yksi langanpätkä kahtia, aseta se runkolangan alle ja pujota toinen taitettu lanka silmukan läpi. Kiristä solmut ja liu’uta ne toisiinsa kiinni. 

makramee korvakorut ohje

Tee haluamasi määrä solmuja. Näissä korvakoruissa on neljä solmua.

makramee korvakorut

Kampaa langat auki ja leikkaa ne muotoon. Korvakoruihin voi suihkuttaa hieman hiuslakkaa, jotta korvakoru pitäisi paremmin muotonsa.

makramee korut lahjapaketissa

Kaunis paketointi kruunaa lahjan! Kuvien paketointitarvikkeet ovat peräisin  yhteistyöstä Karto Oy:n kanssa. Löydät Vallila-kuosiset lahjapaperit ja -pussit useimmista lahjatarvikkeita myyvistä kaupoista. 

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3