Näin loihdit pääsiäistunnelman kotiisi

Ilmassa on kevään tuntua ja pääsiäinen on pian täällä! Pääsiäinen on kevään suuri juhla ja varma merkki valosta ja pidemmistä päivistä. Nyt onkin mitä mainioin aika tehdä kodin ilmeestä keväisempi, mikä onnistuu helposti vaihtamalla kodin tekstiilit sävyiltään värikkäämmiksi.  

Juhlava pääsiäisen pöytäkattaus luodaan pirteällä väripaletilla. Somista juhlapöytä hurmaavalla pöytäliinalla ja värikkäillä lautasliinoilla. Mai-kangas on Tanja Orsjoen suunnittelema raikas ja ihastuttava, mainiosti kevääseen sopiva kangas, joka tuo kattaukseen eloa ja iloa. 

Kankuri-essussa komeilee Tanja Orsjoen viehkeä ja taidokas kukkakuosi. Ihanan raikas Kankuri sopii hienosti niin pääsiäisen valmisteluun kuin viettoonkin. 

Luo herkkää tunnelmaa pääsiäispöytään kauniilla oksilla ja höyhenillä. Aseta pajunkissat tai oksat kauniiseen maljakkoon tai pulloon. Voit asetella maljakkoon pajunkissojen sekaan myös leikkokukkia. 

Riina Kuikan suunnittelema Sofia Light -valmisverho on viehättävä verhovalinta pääsiäiseen, mutta sopii myös muihin kevään tapahtumiin, kuten ylioppilasjuhliin. Nyt onkin erinomainen hetki vaihtaa keväiset verhot!
Vallilan verhot ja kapat nyt -25 %! Tarjous on voimassa 22.4. asti.

Inspiroidu sinäkin värikkäästä ja riemastuttavasta valikoimastamme.

Iloista pääsiäistä!