Lumoudu syksyn sisustuskokoelmasta! Esittelyssä Vallila AW18 – Tarinoita veden ääreltä

Lumoudu syksyn sisustuskokoelmasta! Esittelyssä Vallila AW18 – Tarinoita veden ääreltä

Meri on elementti, joka sykähdyttää meistä monia. Meri kimmeltää, myrskyää, pauhuaa, nousee, laskee, kuohuttaa ja rauhoittaa. On saaristomeri, valtameri, meriseikkailu, merimatka, meriruno ja merireitti. Juuri merireiteistä ja meren meille kertomista tarinoista Vallilan AW18-syyskokoelma ammentaa voimansa ja inspiraationsa.

Vallila AW18_1


Olemme useiden kokoelmien ja sesonkien ajan lähteneet tutkimusretkille merten taakse. Meritiet ovat kautta aikain olleet ensimmäisiä kansoja yhdistäviä väyliä, joita pitkin on kuljetettu maailmalta raaka-aineita, tavaroita ja mausteita sahramista neilikkaan ja pippuriin. Maailman mausteet, vibat ja vaikutteet ovat innoittaneet myös Vallilan luovaa suunnittelijajoukkoa. Suunnittelijamme poimivat oivalluksen sieltä, yksityiskohdan tuolta, ripauksen trooppista ja hyppysellisen kujeilevaa heittäytymistä. Vallila-kokoelmat syntyvät löytöretkistä, taikovat esiin uusia maailmoja, kertovat tarinoita ja taltioivat kuoseihin kuvia niin seikkailumatkoista kuin kotoisista suosikkisopukoista.Sukelletaan seuraavaksi Vallilan syyssesongin AW18-sisustuskokoelman kuoseihin! Syysmalliston kuosit loivat Vallilan omat in-house-kuosisuunnittelijat Tanja Orsjoki, Riina Kuikka, Matleena Issakainen, Saara Kurkela, Vilma Pellinen ja Eveliina Netti. Runsas AW18-kokoelma sisältää lähes sata uutuuskuosia, eri väritykset mukaan laskien, joten ihasteltavaa ja virtuaalista hypisteltävää riittää!

Vanhat kauppareitit ja kuvankaunis Tallinna

Suunnittelijajoukkomme kulki syksyn sisustuskokoelmaa varten osan matkaa pitkin vanhoja kauppareittejä. Riina Kuikka taltioi kuosiin kauniin ja meille monelle niin tutun Tallinnan, joka on entinen hansakaupunki. Tallinnan keskiaikaisen vanhan kaupungin mutkittelevat mukulakivikadut, jykevä kaupunginmuuri ja taivasta kohti kurottavat torninhuiput: Tallinna tuo syyskokoelmaan upean kaupunkikuosin Suomenlahden toiselta puolen.

Vallila AW18_Tallinna

Inspiraatiota sisustukseen nummilta, ylängöiltä ja kivilinnojen keskeltä

Merimatka jatkuu, nimittäin tänä syksynä meri johdattaa meidät viikinkireittejä pitkin Skandinaviasta Atlantin valtamerelle ja paikkaan, jossa karu ja kauneus kohtaavat. Lukuisat ajasta irrallaan elävät kolkat, mykistävän upea luonto, korkeuksissa liitelevät haukat, aavat erämaat, vuosisatoja vanhat muinaisjäänteet ja ääriviivoja pehmentävä sumu. Arvasitko jo, missä olemme?

Vallila AW18_3

Skotlannissa! Osana AW18-syyskokoelmaamme lanseeraamme kiehtovan ja kauniin Skotlanti-aiheisen kuosisarjan. Suunnittelijamme patikoivat kosteilla nummilla, tasangoilla sekä pitkin Edinburghin Old Townin mukulakivikatuja. Skotlanti-sarjaan kuuluvat esimerkiksi seuraavat kuosit ja sisustustuotteet:

Lyyrinen Eileann (design Saara Kurkela), johon on taltioitu 1200-luvulta peräisin oleva kivilinna keskellä Skotlannin ylänköjä.

Vallila AW18_Eileann

Tanja Orsjoen runsas Nummi, jonka kuviointi muodostuu taidokkaasta mielikuvitusvarvikosta.

Vallila AW18_Nummi


Vallila AW18_Nummi 2


Tanja Orsjoen viehkeä kukkakuosi Alba, jonka nimi tarkoittaa Skotlantia gaelin kielellä.

Vallila AW18_Alba

Sykähdyttävä Scotland (design Matleena Issakainen), joka on saatavilla esimerkiksi valloittavan vihreänä valmisverhona.

Vallila AW18_Scotland

Skotlanti-kokonaisuuteen kuuluvat myös upea maisemakuosi Skye, Edinburghin Victoria Streetin arkkitehtuuria ja julkisivuja ikuistava Hotel, keskiaikaisia viboja huokuva Edinburgh sekä kuosit Little Town ja Little Old Lady.

Syksyn sävyissä hurmaavat metsänvihreä ja luumu

Vallila AW18 -syyskokoelman väripaletti ammentaa luonnosta ja murretuista sävyistä. Syksyn sävypaletissa hurmaavat esimerkiksi metsänvihreä, luumu, viininpunainen, beige ja konjakki. Juurevuus, luonnonmukaisuus ja yksinkertaisuus ovat vahvoja teemoja Vallilan syksyssä. Innoituimme Skotlannista hurjasti, mutta sydänjuuremme ovat vahvasti skandinaavisessa muotoilussa.

Vallila AW18_Kerttu

Vallilan Suomi-kuosisarja kattaa pian koko maan!

Skotlanti-tunnelmoinnin lisäksi syksyn uutuuskokoelma sisältää komeita Suomi-aiheisia kuoseja ympäri pitkää ja kaunista maatamme. Vallilan Suomi-sarja täydentyy syyskaudella usealla hohtavalla helmellä. Kurkistetaan uutuuspaikkakuntiin!

Saara Kurkelan Hämeensilta-kuosi taltioi tunnelmallisessa iltavalaistuksessa välkehtivän Tammerkosken, komean holvisillan ja syksyn lumoavat sävyt.

Vallila AW18_Hämeensilta

Upean runsas Käpylä-kuosi ikuistaa Helsingin Puu-Käpylän kauniit puutalot: kävely kuosin miljöössä on kuin aikaloikka historiaan.

Vallila AW18_Käpylä

Kuopio-kuosi täydentää sarjaa Kallaveden rannalla sijaitsevalla komealla sisämaan satamakaupungillamme. Ja Liessaari-kuosi puolestaan tuo sisustukseen palan rauhallista Lohjaa. Kuosit Aurajoki, Hanko, Pori-kuosi Jazz, Jyväsjärvi, Lappajärvi, Olavinlinna, Oulu, Suomenlinna ja Tampere saavat ihanat uudet väritykset.

Vallila AW18_Oulu

Vallilan syysmalliston ensimmäiset uutuudet ovat tulleet myyntiin Vallila.fi-verkkokauppaan ja yhdeksään myymälään! Valikoima täydentyy syksyn edetessä.

Löydät uutuuskokoelman kaikki kuosit Vallilan Facebookista: sukella kuosiuutuuksiin!

Tutustu AW18-uutuustuotteisiin verkkokaupassamme!

Vallila AW18_VastarantaTakaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3