Ompelupalvelu ja verhosuunnittelu Vallila-myymälöissä

Hanki verhot Vallila-myymälästä ja tee kodistasi näyttävä ja persoonallinen. Vallilan verhovalikoimaan kuuluvat upeat printtiverhot, pimennysverhot, ohuet verhot, polttopainetut verhot sekä kauniit kudotut verhot ja hurmaavat kappaverhot. Verhoja on saatavilla useissa eri materiaaleissa: aivan ohuesta, valoa kauniisti läpäisevästä laadusta puuvillaisten peruslaatujen kautta valoa läpäisemättömiin pimennysverhoihin asti.Matleena Issakaisen Paratiisi-verho on näyttävä yksityiskohta sisustuksessa.

Jos valmisverhon mitta ei sovi ikkunaasi tai tarvitset vinkkejä kankaan valinnassa, käänny myyjiemme puoleen. Löydät meiltä haluamasi, etsit sitten rauhoittavia verhoja makuuhuoneeseen, viihtyisyyttä lisääviä verhoja olohuoneeseen tai mielikuvituksellisia vaihtoehtoja lasten huoneisiin.

Myymälöissämme sinua auttavat tekstiili- ja verhoalan ammattilaiset, joiden avulla pääset varmasti onnistuneeseen lopputulokseen. Myymälästämme voit tilata esimerkiksi suorat, määrämittaiset sivuverhot ja paneeli- tai laskosverhot - tilaan kuin tilaan.Ihastuttava Tanja Orsjoen suunnittelema Kankuri-verho ja pöydällä Riina Kuikan Sofia-kangas, jota on saatavilla sekä verhona että vahakankaana. Riina Kuikan Serafina-kappa.

Kiskot, tangot ja verhotarvikkeet

Edustuksiimme kuuluvat myös huippulaadukkaat ja hiljaiset Silent Gliss -verhokiskot ja kierrekaihtimet tarvikkeineen. Valmisverhoparin lisäksi saat heti mukaan valmiit kiskopaketit 150, 200 tai 250 cm pituisena. Kiskon saat joko seinä- tai kattokannakkeille. Asentamiseen tarvitset vain seinäpintaasi sopivat ruuvit, proput ja poran.

 

Verhot ja kapat nyt -25 %. Tarjous on voimassa 23.4. asti. Tee upeita löytöjä!