Kevättä kotiin

Kevättä kotiin

Ihana kevät! Valon määrän pikkuhiljaa lisääntyessä on aika päivittää sisätilat toistamaan kevään alkavaa kukka- ja väriloistoa. Kevät kutsuukin katsomaan sisustusta uusin silmin ja tuomaan kesän odotuksen pirteine väreineen ja muotoineen kotiin. Vallilan upea kevätkokoelma tarjoaa inspiraatiota ja innoitusta keväisiin sisustuksiin! Poimi täältä kevään herkullisimmat värit ja upeimmat kukat ja anna kevään loistaa sisustuksessasi.

Pauliina verho

Onko varmempaa merkkiä keväästä, kuin upeat tulppaanikimput? Kaunis ja raikas Pauliina-kuosi on Vilma Pellisen käsialaa ja syntynyt rakkaudesta kukkia kohtaan. Suunnittelija Vilma oli ostanut eräänä kirkkaana alkukevään päivänä suuren tulppaaninipun, joka antoi talven pimeyden jälkeen lupauksen valosta ja väreistä. Se innoitti häntä luomaan kuosin, jossa komeilevat suuret ja näyttävät tulppaanit, nuo kauniit ja värikkäät kevään kukat. Tee upeasta kukkaverhosta kodin keskipiste ja pidä muut yksityiskohdat maltillisina.

Pajunkissa verho

Pääsiäistä ja kevättä ilahduttavat pajunkissat, pajun pehmeät kukinnot, jotka aukeavat keväällä ennen lehtien tuloa. Suunnittelija Eveliina Netti on luonut pääsiäiseksi ihastuttavan Pajunkissa-kuosin, jossa pajunkissat muodostavat kauniin rivistön. Tämä kuosi on takuuvarma pääsiäisajan ilahduttaja ja sitä löytyykin niin matoista, verhoista kuin kankaistakin.

Omenapuu kynttilä

Jos koko sisustuksen päivittäminen keväisempään kuosiin ei tunnu omalta, tuo piristyksenä raikkaat kukat yksityiskohtiin. Upeat Omenapuu- ja Pauliina-kynttilät ja -tarjottimet ovat kevään herkullinen uutuus!

Pauliina kynttilä

Omenapuu muki

Omenapuu- tai Kesäyö-mukit ovat suloisen keväisiä seuralaisia aamukahville! Katso myös muut, raikkaat keittiötekstiilimme ja piristä arkiaskareita kuosi-iloittelulla.

Tutustu koko ihanaan kevätkokoelmaamme täällä – valikoima tuotteita nyt -25 %

 

*Alennus voimassa 30.3.2020 – 14.4.2020

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3