Kevättä kotiin

Ihana kevät! Valon määrän pikkuhiljaa lisääntyessä on aika päivittää sisätilat toistamaan kevään alkavaa kukka- ja väriloistoa. Kevät kutsuukin katsomaan sisustusta uusin silmin ja tuomaan kesän odotuksen pirteine väreineen ja muotoineen kotiin. Vallilan upea kevätkokoelma tarjoaa inspiraatiota ja innoitusta keväisiin sisustuksiin! Poimi täältä kevään herkullisimmat värit ja upeimmat kukat ja anna kevään loistaa sisustuksessasi.

Pauliina verho

Onko varmempaa merkkiä keväästä, kuin upeat tulppaanikimput? Kaunis ja raikas Pauliina-kuosi on Vilma Pellisen käsialaa ja syntynyt rakkaudesta kukkia kohtaan. Suunnittelija Vilma oli ostanut eräänä kirkkaana alkukevään päivänä suuren tulppaaninipun, joka antoi talven pimeyden jälkeen lupauksen valosta ja väreistä. Se innoitti häntä luomaan kuosin, jossa komeilevat suuret ja näyttävät tulppaanit, nuo kauniit ja värikkäät kevään kukat. Tee upeasta kukkaverhosta kodin keskipiste ja pidä muut yksityiskohdat maltillisina.

Pajunkissa verho

Pääsiäistä ja kevättä ilahduttavat pajunkissat, pajun pehmeät kukinnot, jotka aukeavat keväällä ennen lehtien tuloa. Suunnittelija Eveliina Netti on luonut pääsiäiseksi ihastuttavan Pajunkissa-kuosin, jossa pajunkissat muodostavat kauniin rivistön. Tämä kuosi on takuuvarma pääsiäisajan ilahduttaja ja sitä löytyykin niin matoista, verhoista kuin kankaistakin.

Omenapuu kynttilä

Jos koko sisustuksen päivittäminen keväisempään kuosiin ei tunnu omalta, tuo piristyksenä raikkaat kukat yksityiskohtiin. Upeat Omenapuu- ja Pauliina-kynttilät ja -tarjottimet ovat kevään herkullinen uutuus!

Pauliina kynttilä

Omenapuu muki

Omenapuu- tai Kesäyö-mukit ovat suloisen keväisiä seuralaisia aamukahville! Katso myös muut, raikkaat keittiötekstiilimme ja piristä arkiaskareita kuosi-iloittelulla.

Tutustu koko ihanaan kevätkokoelmaamme täällä – valikoima tuotteita nyt -25 %

 

*Alennus voimassa 30.3.2020 – 14.4.2020