Juhannustaikojen aika!

Kuuma kesä on saapunut, ja juhannus pilkistää jo nurkan takana. Vanhan suomalaisen kansanperinteen mukaan keräämällä seitsemän kukkaa juhannusyönä voi nähdä tulevan puolison unissaan.

Kokosimme kerättäväksi varteenotettavia kukkia, jotka ihastuttavat vielä juhannuksen jälkeen kotona ympäri vuoden. Kesän alennusmyyntien aika on loistava aika kerätä haluamasi kukkakuosit, sillä alensimme juuri tuotteita lisää aina -60 % asti!

 

1. HELLE

Mikä olisikaan osuvampi tähän hetkeen, kuin Helle. Nimensä mukaisesti Helle on muisto kuumasta kesäpäivästä, jolloin aurinko porotti siniseltä taivaalta, tuuli huojutti rantaheiniä ja meri keinutti merikasveja rauhallisesti. Kauniin okrankeltainen ja vaaleansininen väritys luovat kesäisen tunnelman, joka sopii niin mökille kuin kotiinkin. Tämä kuosi kutsuu pysähtymään ja nauttimaan hetkestä.

 

2. MAGNOLIA

Magnoliat tunnetaan usein niiden kauniista valkoisista kukista. Laji on perinteikäs ja se näkyy useissa Vallilan tuotteissa myös jännittävien risteytyksien muodossa. Esimerkiksi Köynnösmagnolia- kuosissa magnolia on risteytynyt neidonhiuspuun kanssa, ja muodostaa uuden köynnöksenä kasvavan mielikuvituskukan. 

 

 

3. MAKEBA

Kukkakuosi Makeba ovat yksi Vallilan ikonisimmista kuoseista ja on ollut eri tavoin tuotannossa jo 1960-luvulta lähtien. Kuosi on Howard Smithin suunnittelema ja se on saanut nimensä ihmisoikeusaktivisti Miriam Makeban mukaan. Tänä kesänä Makeba on tullut takaisin valikoimiin entistä upeimmin värein, sillä vuoden 2020 nuori suunnittelija Ervin Latimer on suunnitellut kuosien

 

4. METSÄKUKKIA

Metsäkukkia sopii juhannukseen! Kauniin hempeät sävyt vaalealla taustalla ja hennon oranssein yksityiskohdin sopivat täydellisesti monenlaiseen sisustukseen. Useat kukat muistuttavat hennosta kesäisestä kukkapellosta ja sen antimista, jotka heiluvat vienosti tuulen mukana. 

 

5. KUHERRUS

Rakkauden kesä! Pionit ovat rakastettu kukka monille, eikä se ole mikään ihme. Tässä kauniissa kukkakuosissa keskiössä onkin koristeellinen pioniruukku, ja sen upeat vaaleanpunaiset pionit täydessä kukassaan. Tässä kuosissa maalauksellinen jälki yhdistää kauniisti uuden ja vanhan luoden modernin lopputuloksen. 

 

6. NEELA

Neela-kuosin inspiraationa on ollut kesäinen kukkatarha, jossa kaikki kukat kukkivat vapaana sikin sokin. Tämä kepeän raikas ja rento kukkakuosi piristää kodin ilmettä ja tuo luonnon osaksi sisustusta. 

 

7. KUKKATARHA

Kukkatarha-kuosi on yksi Howard Smithin kuoseista, joihin Ervin Latimer on suunnitellut uuden raikkaan värityksen. Tämä upean retrohenkinen kukkakuosi tulee kahdessa kauniissa värissä: sinisenä sekä oliivin sävyssä.  Vuoden 2020 nuori suunnittelija Ervin Latimer ja Howard Smith tutustuivat toisiinsa Latimerin tehdessä Smithin ylijäämäkankaista 2ndCycle mallistoa Vallilalle syksyllä 2020.