Hurmaannu kevätkokoelmasta! Esittelyssä Vallila SS20: Puutarhaunelmia

Vallilan SS20 Puutarhaunelmia -kevätkokoelma on katsaus Suomen suloiseen suveen ja sen kiehtovaan luontoon. Vallilan suunnittelijat ovat tuoneet kuoseihinsa jotain salaperäisen ihanaa ja voimauttavaa luonnosta, tarjoten elämyksiä kaikille aisteille. Kevätmallisto on monipuolinen kuosikokonaisuus, josta sisustajan on helppo löytää vaihtoehtoja moniin eri tarpeisiin. 

Vallila on värikäs kuosi- ja designtalo, jossa pitkät perinteet yhdistyvät innovatiivisiin ja kekseliäisiin kokeiluihin sekä elämänjanoon. SS20-kokoelma sisältää noin 80 uutuuskuosia, eri väritykset mukaan lukien. Kotimaan luonto on pääosassa kevään kuosi-ilottelussa. Puutarhaunelmat, kukkien runsaus ja niiden väriloisto ovat innostaneet Vallilan suunnittelijoita ja ne ovat olleet uuden malliston keskeisiä teemoja. Tunnistatkin Vallilan rohkeista, värikkäistä ja näyttävistä kuoseista.

Kotiseutukuosit ja puutarhaunelmia

Kotiseutukuosit ovat yksi Vallilan suosituimmista kuosikokonaisuuksista ja sarja täydentyy uutuuskokoelman myötä usealla maisemakuvalla. Päijänne on idyllinen kuvaus Suomi-maisemasta ja sopii monen kodin kaunistajaksi. Ladot-kuosin näkymä on Lapualta, ja se tuo tilaan pontevaa pohjalaista tunnelmaa. Töölönlahti-kuosi vangitsee kesäpäivän kauniilla ja tunnelmallisella Töölönlahdella, Helsingin sydämessä.Puutarhaunelmia-aiheiseen kuosikokonaisuuteen kuuluvat muun muassa seuraavat kuosit: Eden on kesäinen ja kevyt kukkakuosi, jossa on maalauksellinen pinta ilman orjallista ääriviivaa. Saara Kurkelan Bellagio syntyi vanhan italialaisen kangastapetin luomasta mielikuvasta. Kuosissa onkin kiehtova kuviointi ja kasvimaailma. Bellagio-nimi viittaa kesäiseen paratiisiin ja valoon Como-järvellä, ja kuosi henkii hitusen verran juhlavuutta. Hulda on näyttävä ja eksoottinen palmupuutarhaa esittävä kuosi, kerrassaan erinomainen valinta heille, jotka pitävät erityisesti voimakkaista väreistä ja jatkuvasta kuosipinnasta.

Graafista nostalgiaa

Luontoaiheiden rinnalla mallistossa on graafisempaa muotokieltä mukaileva sarja, jossa on aavistus tähän hetkeen sopivaa nostalgiaa. Charleston-kuosissa on viehättävää rytmiä, ja suunnittelija Saara Kurkelalla onkin ollut musiikin aaltomaisesti soljuva rytmi mielessään, kun hän piirsi tämän elegantin kuosin. Simpukka puolestaan on graafinen ja klassinen kuosi, joka sopii hyvin osaksi monia erityyppisiä sisustusratkaisuja. Diamondissa voi nautiskella 1920-luvun muotokielestä: kuosi täyttyy viivoista, kulmikkuudesta ja salmiakkikuvioista. Kuvan Agila-matossa toistuu kaunis simpukkamainen kuvio, joka tekee matosta näyttävän katseenvangitsijan.

Ajattomat uusintapainokset osana kevätmallistoa

Vallilan kokoelmissa säilyy aina tiivis yhteys ajattomuuteen ja myös SS20-kevätmallisto on täydentynyt arkiston innoittamista klassikkokuoseista. Uusintapainoksia on otettu niin Howard Smithin Makebasta kuin Marjatta Metsovaaran Kiira-kuosista. Malliston jatkumoa edustaa esimerkiksi Helsinki-kuosi uusissa värityksissä.

Vallilan kevätmalliston ensimmäiset uutuudet ovat tulleet myyntiin Vallila.fi-verkkokauppaan ja myymälöihin. Valikoima täydentyy kevään edetessä.

Tutustu SS2020-uutuustuotteisiin verkkokaupassamme!