Hurmaannu kevätkokoelmasta! Esittelyssä Vallila SS20: Puutarhaunelmia

Hurmaannu kevätkokoelmasta! Esittelyssä Vallila SS20: Puutarhaunelmia

Vallilan SS20 Puutarhaunelmia -kevätkokoelma on katsaus Suomen suloiseen suveen ja sen kiehtovaan luontoon. Vallilan suunnittelijat ovat tuoneet kuoseihinsa jotain salaperäisen ihanaa ja voimauttavaa luonnosta, tarjoten elämyksiä kaikille aisteille. Kevätmallisto on monipuolinen kuosikokonaisuus, josta sisustajan on helppo löytää vaihtoehtoja moniin eri tarpeisiin. 

Vallila on värikäs kuosi- ja designtalo, jossa pitkät perinteet yhdistyvät innovatiivisiin ja kekseliäisiin kokeiluihin sekä elämänjanoon. SS20-kokoelma sisältää noin 80 uutuuskuosia, eri väritykset mukaan lukien. Kotimaan luonto on pääosassa kevään kuosi-ilottelussa. Puutarhaunelmat, kukkien runsaus ja niiden väriloisto ovat innostaneet Vallilan suunnittelijoita ja ne ovat olleet uuden malliston keskeisiä teemoja. Tunnistatkin Vallilan rohkeista, värikkäistä ja näyttävistä kuoseista.

Kotiseutukuosit ja puutarhaunelmia

Kotiseutukuosit ovat yksi Vallilan suosituimmista kuosikokonaisuuksista ja sarja täydentyy uutuuskokoelman myötä usealla maisemakuvalla. Päijänne on idyllinen kuvaus Suomi-maisemasta ja sopii monen kodin kaunistajaksi. Ladot-kuosin näkymä on Lapualta, ja se tuo tilaan pontevaa pohjalaista tunnelmaa. Töölönlahti-kuosi vangitsee kesäpäivän kauniilla ja tunnelmallisella Töölönlahdella, Helsingin sydämessä.Puutarhaunelmia-aiheiseen kuosikokonaisuuteen kuuluvat muun muassa seuraavat kuosit: Eden on kesäinen ja kevyt kukkakuosi, jossa on maalauksellinen pinta ilman orjallista ääriviivaa. Saara Kurkelan Bellagio syntyi vanhan italialaisen kangastapetin luomasta mielikuvasta. Kuosissa onkin kiehtova kuviointi ja kasvimaailma. Bellagio-nimi viittaa kesäiseen paratiisiin ja valoon Como-järvellä, ja kuosi henkii hitusen verran juhlavuutta. Hulda on näyttävä ja eksoottinen palmupuutarhaa esittävä kuosi, kerrassaan erinomainen valinta heille, jotka pitävät erityisesti voimakkaista väreistä ja jatkuvasta kuosipinnasta.

Graafista nostalgiaa

Luontoaiheiden rinnalla mallistossa on graafisempaa muotokieltä mukaileva sarja, jossa on aavistus tähän hetkeen sopivaa nostalgiaa. Charleston-kuosissa on viehättävää rytmiä, ja suunnittelija Saara Kurkelalla onkin ollut musiikin aaltomaisesti soljuva rytmi mielessään, kun hän piirsi tämän elegantin kuosin. Simpukka puolestaan on graafinen ja klassinen kuosi, joka sopii hyvin osaksi monia erityyppisiä sisustusratkaisuja. Diamondissa voi nautiskella 1920-luvun muotokielestä: kuosi täyttyy viivoista, kulmikkuudesta ja salmiakkikuvioista. Kuvan Agila-matossa toistuu kaunis simpukkamainen kuvio, joka tekee matosta näyttävän katseenvangitsijan.

Ajattomat uusintapainokset osana kevätmallistoa

Vallilan kokoelmissa säilyy aina tiivis yhteys ajattomuuteen ja myös SS20-kevätmallisto on täydentynyt arkiston innoittamista klassikkokuoseista. Uusintapainoksia on otettu niin Howard Smithin Makebasta kuin Marjatta Metsovaaran Kiira-kuosista. Malliston jatkumoa edustaa esimerkiksi Helsinki-kuosi uusissa värityksissä.

Vallilan kevätmalliston ensimmäiset uutuudet ovat tulleet myyntiin Vallila.fi-verkkokauppaan ja myymälöihin. Valikoima täydentyy kevään edetessä.

Tutustu SS2020-uutuustuotteisiin verkkokaupassamme!

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3