Boksin ulkopuolelta - Marko Paanasen sisustusvinkit uudesta näkökulmasta

Boksin ulkopuolelta - Marko Paanasen sisustusvinkit uudesta näkökulmasta

​Luovuus ja innovatiivisuus ovat aina olleet tärkeitä meille Vallilalla. Boksin ulkopuolelta -videosarjassa esittelemme yhdessä Marko Paanasen kanssa sisustusvinkkejä kotiin, hieman erilaisesta näkökulmasta.

Marko Paananen on sisustusarkkitehti, joka on tullut suomalaisille tutuksi etenkin Inno-sisustusohjelmasta, jossa hän laittoi suomalaiskotien sisustuksia uusiksi. Nyt yhteistyössä Vallilan kanssa Marko avaa luovia ja innovatiivisia sisustusideoita Youtube-sarjassaan Boksin ulkopuolelta. Katso videot ja löydä uusia näkökulmia sisustukseen!

Osa 1: Sisusta vedellä ja väreillä

Ensimmäisessä jaksossa Marko näyttää, miten karamelliväreillä ja vedellä voi tutkia sisustuksen eri sävyjä - sävyt auttavat miettimään sisustushankintoja eri näkökulmasta. Marko antaa myös vinkkejä eri sävyjen nostamiseen ja korostamiseen värjättyjen vesien avulla.

Osa 2: Graafinen seinä ja kolme kangasta

Toisessa jaksossa Marko näyttää, miten erilaiset verhot toimivat graafisesti maalatun seinäpinnan kanssa. Erityyppiset verhot korostavat eri asioita seinäpinnassa ja päin vastoin - tästä videoista näet, miten verhojen vaihto vaikuttaa koko tilan tunnelmaan. 

Osa 3: Vapaan käden seinä ja kaksi kangasta

Tässä jaksossa Marko näyttää, miten voit maalata seinän inspiroituen kankaiden väreistä tai valita verhot värikkään seinän mukaan. Saat vinkkejä siitä, miten luoda erilaisia kokonaisuuksia verhon sävyjen kautta.

 Osa 4: Sisusta kukilla ja kuoseilla

Viimeisessä jaksossa Marko näyttää, miten eri kuoseista voi löytää yllättävää inspiraatiota ja miten kuosien maailmaa voi jatkaa muuhun sisustukseen. Löydä kekseliäitä tapoja katsoa sisustusta rajojen ulkopuolelta!

Takaisin blogiin
 • Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

  Howard Smith - painokankaiden suunnannäyttäjä

    Vallilan valtasi 60-luvun loppupuolella vapautuneen ilmapiirin luova aalto. Yritys oli tehnyt ensimmäisen sukupolvenvaihdoksen, kun Otto Bernerin poika Rudolf Berner otti langat käsiinsä ja vahvisti Vallilan sisustuskankaiden tuotantoa oman tekstiilisuunnittelun...

 • Iki-ihanat kukkakuosit

  Iki-ihanat kukkakuosit

  Villityksiä tulee ja menee, mutta kukkakuosit pysyvät aina muodissa. Me Vallilalla rakastamme kukkakuoseja ja siksi meiltä löytyykin niitä monenlaisia. Tutustu alta 12 ihanaan kukkakuosiimme ja tilaa suosikkisi TÄÄLTÄ.  Graafiset kukkakuosit Makeba Klassikon aseman saavuttanut Howart...

 • Vallila SS2022 Ervin Latimer Tove

  SS2022: Värillä on väliä

  Kevään ja kesän 2022 mallistossa Vallilan ydin herää taas näkyvästi eloon: Olemme väritalo ja se näkyy designissamme. Iloiset ja rohkeat värit ovat osa dna:tamme, jonka taitavat suunnittelijamme meille mallistojemme myötä...

1 / 3