Boksin ulkopuolelta - Marko Paanasen sisustusvinkit uudesta näkökulmasta

​Luovuus ja innovatiivisuus ovat aina olleet tärkeitä meille Vallilalla. Boksin ulkopuolelta -videosarjassa esittelemme yhdessä Marko Paanasen kanssa sisustusvinkkejä kotiin, hieman erilaisesta näkökulmasta.

Marko Paananen on sisustusarkkitehti, joka on tullut suomalaisille tutuksi etenkin Inno-sisustusohjelmasta, jossa hän laittoi suomalaiskotien sisustuksia uusiksi. Nyt yhteistyössä Vallilan kanssa Marko avaa luovia ja innovatiivisia sisustusideoita Youtube-sarjassaan Boksin ulkopuolelta. Katso videot ja löydä uusia näkökulmia sisustukseen!

Osa 1: Sisusta vedellä ja väreillä

Ensimmäisessä jaksossa Marko näyttää, miten karamelliväreillä ja vedellä voi tutkia sisustuksen eri sävyjä - sävyt auttavat miettimään sisustushankintoja eri näkökulmasta. Marko antaa myös vinkkejä eri sävyjen nostamiseen ja korostamiseen värjättyjen vesien avulla.

Osa 2: Graafinen seinä ja kolme kangasta

Toisessa jaksossa Marko näyttää, miten erilaiset verhot toimivat graafisesti maalatun seinäpinnan kanssa. Erityyppiset verhot korostavat eri asioita seinäpinnassa ja päin vastoin - tästä videoista näet, miten verhojen vaihto vaikuttaa koko tilan tunnelmaan. 

Osa 3: Vapaan käden seinä ja kaksi kangasta

Tässä jaksossa Marko näyttää, miten voit maalata seinän inspiroituen kankaiden väreistä tai valita verhot värikkään seinän mukaan. Saat vinkkejä siitä, miten luoda erilaisia kokonaisuuksia verhon sävyjen kautta.

 Osa 4: Sisusta kukilla ja kuoseilla

Viimeisessä jaksossa Marko näyttää, miten eri kuoseista voi löytää yllättävää inspiraatiota ja miten kuosien maailmaa voi jatkaa muuhun sisustukseen. Löydä kekseliäitä tapoja katsoa sisustusta rajojen ulkopuolelta!