3 vinkkiä lahjojen paketointiin

Joillekin lahjan paketointi on yhtä tärkeää kuin oikeanlaisen lahjan hankinta. Paketin värin, kuosin ja materiaalin voi valita persoonallisesti lahjan saajan mukaan. Tässä 3 ideaa paketointiin.

Pakkaa ekologisesti kankaaseen
Mikäli sinua mietityttää jouluaattona roskiin päätyvän lahjapaperin määrä, kääri pakettisi uudelleen käytettävään kankaaseen. Vallilan verkkokaupasta löytyy monta jouluista kuosia ja Vallila-myymälöiden valikoima on jopa paljon runsaampi. Käytetty lahjakangas on helppo säilöä seuraavaa vuotta varten siistinä tai käsitöistä innostunut lahjansaaja voi ommella pakettikankaasta jotain uutta ja ihanaa.

Ainutlaatuinen oma lahjakuosi
Jos valmiista kuviokankaista ei löydy mieleistäsi kuosia, voit myös painattaa oman lahjakankaat. Halkaise raaka peruna, kaiverra siihen haluamasi kuvio ja kasta tekemäsi leimasin tekstiiliväriin. Sommittele kuviot kankaalle ja lopulta kiinnitä väri tekstiilivärin ohjeiden mukaisesti, esimerkiksi silittämällä. Paketista tulee takuuvarmasti ainutlaatuinen ja saajalle mieleen jäävä.Valmiina lahjakassiin
Valmiit lahjakassit ovat helppoutta kaipaavalle nopea ratkaisu paketointiin. Karto on julkaissut yhteistyössä Vallilan kanssa useita kauniita lahjakassi- ja paperivaihtoehtoja täksi jouluksi. Persoonallisen säväykset luot solmimalla paketin ympärille kangasnauhan tai narun tai lisäämällä hauskan pakettikortin. Löydät Vallila-kuosiset lahjapaperit ja -pussit useimmista lahjatarvikkeita myyvistä kaupoista. 

Muista myös nämä tärkeät päivät, jotta saat lahjat ja joulukortit ajoissa perille

  • Joulumerkillä liimatut joulukortit pitää toimittaa Postiin viimeistään 11.12.
  • Pikakirjeet ehtivät vielä 20.12.
  • Kotimaahan lähetettävät paketit tulee toimittaa Postiin viimeistään 19.12.
  • Vallilan verkkokaupan tilaukset on tehtävä 17.12. mennessä, jotta ne ehtivät pukin konttiin.