Inspiraatiota sekä jatkuvia etuja

OmaVallila on Vallilan kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa inspiraatiota arkipäivään, ideoita sisustukseen, tietoa uutuuksista sekä tietenkin mahtavia etuja kanta-asiakkaillemme.


Kanta-asiakkaana kerrytät etupisteitä sitä mukaa, kun teet ostoksia. Etuja voit käyttää Vallila-myymälöissä sekä vallila.fi-verkkokaupassa. Jäsenyys on täysin maksuton ja kortiton. Tarvitset rekisteröintiin vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Liity Oma Vallilaan jo tänään!

Näin kerrytät pisteitä

Aina, kun teet ostoksen Vallilan verkkokaupassa tai Vallila-myymälöissä (pois lukien Helsinki Outlet), kerrytät etupisteitä. Verkkokaupassa rekisteröit ostoksesi kirjautumalla tilillesi. Myymälässä ilmoitat vain rekisteröitymiseen liitetyn sähköpostiosoitteesi, niin ostostietosi lisätään tilillesi. Pistemääräsi voit tarkistaa vallila.fi-sivuilta kirjautuen sisään profiiliisi.

Miksi kanta-asiakkuus kannattaa?

- Liittymislahjana ja tilatessasi uutiskirjeen saat 500 pistettä (arvo 5 €).

- Uutiskirje täynnä inspiraatiota, etuja ja tietoa uutuuksista, kaksi kertaa viikossa

- Tapahtumia vain jäsenille

-Vain kanta-asiakkaille suunnattuja erikoistarjouksia

- Etupisteitä, joilla saat alennusta ostoksistasi

Enemmän pisteitä, enemmän etuja

Mitä enemmän keräät pisteitä, sitä parempia etuja saat. Aloitustasolla saat 5 pistettä jokaisesta käytetystä eurosta. Kun ostosi ylittävät 200 euroa, siirryt seuraavalle tasolle ja saat jokaisesta käytetystä eurosta 10 pistettä. Kun taas ostosi ylittävät 1000 euroa, siirryt ohjelman ylimmälle tasolle ja saat jokaisesta käytetystä eurosta 15 pistettä. Pisteet ja piste-edut ovat voimassa aina 12 kuukautta viimeisimmästä ostosta.

 

Lue tietosuojaselosteestamme, miten käsittelemme henkilötietoja.

Katso kanta-asiakasohjelman sopimusehdot.