Ostoskori

Tilaa Vallilan tuotteita nyt jopa tunnissa kotiin!

 

Sisustushaaveiden toteuttaminen on tehty entistäkin nopeammaksi.

Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus tilata tuotteita Wolt applikaation kautta kotiin kuljetettuna.

Oli kyse sitten viimehetken lahjasta tai iski spontaani tarve uusia kodin verhot, Wolt toimittaa!

 

Etsi lähin myymäläsi Woltista ja tilaa vaikka heti. Jouluun asti kaikkiin Wolt-tilauksiin ilmainen kestokauppakassi!*

Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Jyväskylän myymälän toimitus alkaa tammikuussa 2021, HKI Outlet eivät kuulu kuljestusalueisiin.

 

Palautus- ja vaihto-oikeus

Woltista ostetuilla Vallilan tuotteilla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus.Tuotteen voi palauttaa vain Vallilan omaan myymälään. Palautus- ja vaihto-oikeusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Pakkausta ei saa vahingoittaa. Vallila hyvittää alkuperäisessä pakkauksessaan palautettujen tuotteiden arvon.

Asiakkaalle ei aiheudu kustannuksia maksusuoritusten palauttamisesta. Mikäli palautat tuotteen, hyvitetään tuotteesta kaupan yhteydessä maksettu hinta kokonaisuudessaan, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut. Huolehdi, että tuote säilyy uudenveroisena siihen saakka kunnes olet päättänyt pitää tuotteen (tuotepakkaukselle tai tuotteelle ei tapahdu vahinkoa, älä esimerkiksi riko tuotepakkausta tai lyhennä verhoja). Jos palautettua tuotetta on (vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta) käytetty tai muokattu, pidätämme oikeuden vähentää palautettavasta summasta tuotteen kärsimää arvonalennusta vastaava summa, aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

*Kestokassi valitaan myymälän saatavuuden mukaan, kuosia ei voi itse valita. Etu voimassa 24.12. asti.

 

× Tätä selainta ei enää tueta. Jotain ei ehkä näy tai toimi odotetulla tavalla. Suosittelemme vaihtamaan Chromeen tai Mozilla Firefoxiin.