Vallila Seppä

Meillä asioit turvallisesti. Olemme sitoutuneet vähentämään koronaviruksen leviämistä ja seuraamme ja noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeita. 

 Myymälöissämme on saatavilla käsidesiä asiakkaille ja myymälähenkilökuntamme on varustettu maskeilla tai visiireillä, pidämme myös riittävät turvavälit asiakkaisiin.
 

Myymälästä löydät Vallilan sisustustuotteita. Tervetuloa hankkimaan inspiraatiota, lahjavinkkejä tai kysymään neuvoa sisustuksen ammattilaisilta!

Vallila Seppä

Palvelemme

Vallila Seppä, Jyväskylä
Kauppakeskus Seppä
Ahjokatu 5
Puh. 020 776 7732
Arkisin klo 10–20, la 10–18, su 11–18
Katso poikkeusaukioloajat
 

Kattava tuotetarjonta

Verhot ja matot
Makuuhuoneen tekstiilit

Pientuotteet keittiöön ja kylpyhuoneeseen 

Lahjakortit ilahduttavat!

Myymälästämme saat myös lahjakortit valitsemallasi summalla. Lahjakortit ovat voimassa 1 vuoden myyntipäivästä ja käyvät maksutapana Vallilan omissa myymälöissä, Vallila Helsinki Outletia lukuunottamatta. Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi.

Paketointipalvelu

Paketointipalvelumme tuo helpotusta lahjaostoksiin. Tarjoamme myymälöissämme paketointipalvelua ja paketoimme ostoksesi puolestasi ihaniin kääreisiin niin, että lahja on valmis annettavaksi sellaisenaan - emmekä veloita paketointimaksua!

Suomalaista verhosuunnittelua

Myymälöissämme tapaat ammattitaitoiset myyjät, joilta saat ideat verhosuunnitteluun ja ratkaisut monenlaisiin verhopulmiin.

Suorat tai määrämittaiset sivuverhot
Paneeli- ja laskosverhot
Kierrekaihtimet ja mekanismit

Kiskot, tangot ja verhotarvikkeet

Valmiit tai määrämittaiset Silent Gliss -verhokiskot
Kiskopaketit, liu’ut ja kannakkeet

Kysy myös asennuspalvelua!

Eurooppalaiset huippubrändit

Designers Guild
Silent Gliss