Vallila Ainoa

 

Myymälä on suljettu! 

Laajennetusta kauppakeskus Ainoasta löydät runsaan valikoiman Vallilan sisustustuotteita ja saat kattavat verhosuunnittelu- ja tilauskangaspalvelut kaiken korkuisiin tiloihin. Tervetuloa hankkimaan inspiraatiota, lahjavinkkejä tai kysymään neuvoa sisustuksen ammattilaisilta! 

Vallila Ainoa

Palvelemme

Vallila Ainoa, Espoo 
Kauppakeskus Ainoa, uusi laajennusosa
Länsituulentie 5, Espoo
p. 020 776 7779
Arkisin klo 10–20, la 10–19, su 12–18
Katso poikkeusaukioloajat
 

Kattava tuotetarjonta

Verhot, kankaat ja matot
Makuuhuoneen tekstiilit
Kodin tekstiilit ja astiat keittiöön sekä kylpyhuoneeseen

Lahjakortti ilahduttaa!

Myymälästämme saat myös lahjakortit valitsemallasi summalla. Lahjakortit ovat voimassa 1 vuoden myyntipäivästä ja käyvät maksutapana Vallilan omissa myymälöissä, Vallila Helsinki Outlettia lukuunottamatta. Lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi.

Suomalaista ompelua ja verhosuunnittelua

Myymälöissämme tapaat ammattitaitoiset myyjät, joilta saat ideat verhosuunnitteluun ja ratkaisut monenlaisiin verhopulmiin.

Suorat tai määrämittaiset sivuverhot
Paneeli- ja laskosverhot
Kierrekaihtimet ja mekanismit

Ompelupalvelumme takaa laadukkaat sisustustekstiilit mittatilaustyönä nopealla aikataululla! Työ tehdään Suomessa. Sivuverhojen ja tyynynpäällisten lisäksi valmistamme erilaisia kodintekstiilejä ja verhoratkaisuja tarpeiden mukaan. Kangasvalikoimamme sisältää Vallilan oman kokoelman kankaat sekä tilausvalikoiman sisustuskankaita ja tapetteja. Toimitusaika tilaustuotteille on noin 2–4 viikkoa. 

Kankaista –15 % etu*

*Ostaessasi ompelupalvelua tai kiskoratkaisuja kauttamme, saat 15 % kaikista normaalihintaisista kankaista! Etu myös tilausmallistojen kankaista. 

Kiskot, tangot ja verhotarvikkeet

Valmiit tai määrämittaiset Silent Gliss -verhokiskot
Kiskopaketit, liu’ut ja kannakkeet

Kysy myös asennuspalvelua!

Paketointipalvelu

Paketointipalvelumme tuo helpotusta lahjaostoksiin. Tarjoamme myymälöissämme paketointipalvelua ja paketoimme ostoksesi puolestasi ihaniin kääreisiin niin, että lahja on valmis annettavaksi sellaisenaan - emmekä veloita paketointimaksua!

Eurooppalaiset huippubrändit

Designers Guild
Silent Gliss