Ostoskori

Tuetaan yhdessä suomalaista työtä

Suomalaisuus on yksi perusarvoistamme ja olemme ylpeitä työllistäessämme yli 150 suomalaista liiketoimintamme eri osa-alueilla. Yhdessä Suomalaisen Työn Liiton kanssa tuemme suomalaista työtä ja tuotteemme kantavat Design from Finland -merkkiä.

Pienellä valinnalla on suuri merkitys

Jos jokainen suomalainen käyttää 10 euroa lisää kuussa suomalaisten yritysten tuotteisiin ja palveluihin, pitää se 10 000 suomalaista töistä.


Vastuullisuus Vallilassa

85 vuotiaana perheyrityksena suomalaisten työllistäminen ja työntekijöistä huolehtiminen on tärkeä arvo meille vallilalaisille. Siksi yhtensä suurena vastuullisuus teemanamme on henkilöstöstömme. Voit lukea lisää vastuullisuudestamme täältä.

Suomalaisten tilanteet ovat tällä hetkellä erilaisia, mutta jokainen voi olla osa #hyvänketjua ja tehdä mahdollisuuksien mukaan valinnan suomalaisen työn puolesta. Sekä pienillä että suurilla valinnoilla on merkitystä.


Osallistu keskusteluun ja jaa kokemuksia ja vinkkejä somessa tunnisteilla #vastuullisuusteko ja #ostatyötäsuomeen.

Ole osa hyvän ketjua - osta työtä Suomeen

Nyt jos koskaan on syytä kohdistaa ostot suomalaiseen työhön – näin pidämme huolta toisistamme ja Suomen pyörät pyörimässä. Jokainen voi olla osa hyvän ketjua ja tehdä mahdollisuuksiensa mukaan valinnan suomalaisen työn puolesta. Sekä pienillä että suurilla valinnoilla on merkitystä.

Olemme mukana Ole osa hyvän ketjua – Osta työtä Suomeen -kampanjassa yhdessä K-ryhmän, Suomalaisen Työn Liiton, Ruokatieto yhdistys ry:n ja Kotimaiset kasvikset ry:n kanssa. Kampanjassa kannustamme ostamaan suomalaista ruokaa, käyttötavaroita sekä rakentamisen ja remontoinnin tuotteita. Tavoitteenamme on kohdistaa ostot suomalaiseen työhön, jotta työllistämme ja pidämme Suomen pyörät pyörimässä.

Vallila on vahvasti suomalainen yritys, joka työllistää lähes 150 eri alan osaajaa. Olemme ylpeitä työllistäessämme monta suomalaista, joiden työpaikat turvataan tuottamillamme tuotteilla ja palveluilla. Jälleenmyyntiverkostomme on laaja, joten epäsuorasti työllistämme ja takaamme toimeentulon monelle yhteistyökumppanillemme. Osana hyvän ketjua ostamme palveluita suomalaisilta yrityksiltä, sekä isoilta että pieniltä. Esimerkiksi myymälöidemme ompelutyöt teetetään tutuilla ompeluyrittäjillä ympäri Suomen!


Design from Finland


Kannamme ylpeästi Design from Finland -merkkiä. Merkki on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä rekisteröity yhteisömerkki. Se viestii suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperästä ja korostaa suomalaisen aineettoman työn merkitystä Suomen menestymisen ja työllisyyden kannalta.× Tätä selainta ei enää tueta. Jotain ei ehkä näy tai toimi odotetulla tavalla. Suosittelemme vaihtamaan Chromeen tai Mozilla Firefoxiin.