Onko verkkokaupasta turvallista tilata?

Onko Vallilan verkkokaupasta turvallista tilata?

Kaikilla meillä on yhteinen huoli koronaviruksesta ja sen vaikutuksista elämäämme. Vallitseva poikkeuksellinen tilanne herättää myös monenlaisia kysymyksiä. Olemme koonneet viranomaisten ja kumppaneidemme tietoa siitä, miten koronavirus vaikuttaa verkkokauppamme lähetyksiin ja miten me olemme ottaneet asian huomioon omassa toiminnassamme, jotta kaikki tapahtuisi niin turvallisesti kuin vain mahdollista.

Vallilan verkkokaupan paketit toimittaa perille Matkahuolto. Verkkokaupan lähetykset pakataan Vallilan toimipisteessä Tuusulassa. Varastomme kiinnittää tällä hetkellä erityistä huomiota hyvään hygieniaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeiden mukaan, turvataksemme niin työntekijöidemme, kuin asiakkaidemme turvallisuuden.

Tarttuuko koronavirus pakettien välityksellä?

Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos kertoo koronaviruksen COVID-19 tarttumisesta pinnoilta seuraavasti:

”Uusi koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisara- ja kosketustartuntana, kun henkilö yskii tai aivastaa. Pintojen osuus viruksen leviämisessä ei nykytiedon mukaan ole merkittävä.

Vaikka hyvin herkin laboratoriomenetelmin koronavirusta löytyisi pinnoilta, tämä ei tarkoita, että virus tarttuisi tehokkaasti pintojen välityksellä. Tavanomaiset siivousaineet tehoavat hyvin koronavirukseenkin.”


Matkahuollon lähetykset

Vallila-verkkokaupan paketit toimittavat perille Matkahuolto.
Matkahuolto noudattaa toimituksissaan viranomaisten ohjeita.

Lisätietoa Vallilan toimituksista

Toimitamme tilaukset Manner-Suomeen, EU-alueelle ja Iso-Britanniaan. Arvioitu toimitusaika on 2-5 arkipäivää ellei toisin mainita. Ulkomaan lähetysten toimitustavat ja -ajat vaihtelevat maiden mukaan. Toimituskulu lisätään tilauksellesi verkkokaupan kassalla ennen maksamista. Emme toimita tilauksia Kanarian Saarille tai Ahvenanmaalle. Saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on lähtenyt varastoltamme. Toimitusvahvistus sisältää linkin, jonka kautta voit seurata toimitustasi.

Kiitos, kun luit tämän artikkelin. Pysytään turvassa ja huolehditaan toisistamme.

Terveisin Vallilan verkkokaupan väki!