Kilpailut

Osallistu Yövuoro-mäyrän nimeämiskilpailuun. Pääpalkintona jaossa 1 kappale 500€ lahjakortti. Kilpailun järjestäjä valitsee finalistit ja voittajanimi valitaan finalistien joukosta yleisessä äänestyksessä. Mikäli useampi osallistuja on ehdottanut samaa nimeä, voittaja arvotaan. Jokainen osallistuja palkitaan myös 15€ ostosrahalla (voimassa 30.10. asti, minimiostos 49€).

Kilpailun säännöt:

Kilpailun järjestäjä
Oy Vallila Interior Ab (jatkossa: Järjestäjä).

Kilpailun alkamis- ja päättymisajankohta

Kilpailu alkaa perjantaina 13.10.2023. klo 7.45 Suomen aikaa ja päättyy maanantaina 30.10.2023 klo 23:59 Suomen aikaa (”Kilpailuaika“). Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.


Osallistumiskelpoisuus
Osallistumiskelpoisuus on jokaisella 18 vuotta täyttäneellä Suomessa asuvalla luonnollisella henkilöllä lukuun ottamatta järjestäjän henkilökuntaa ja Järjestäjän henkilökunnan perheenjäseniä.


Osallistuminen

Osallistuja osallistuu kilpailuun jättämällä nimiehdotuksensa verkkokaupassa tai Tammiston myymälässä. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista ja osallistuja voi jättää yhden nimiehdotuksen. Palkintoa tai mahdollisia palkinnon korvikkeita ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse voitosta. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antaman toimitusosoitteen virheellisyydestä.

Palkinnot

 

 

Pääpalkinto
Jaossa 1 kappaletta 500€ lahjakortteja. Kilpailun järjestäjä valitsee finalistit ja voittajanimi valitaan finalistien joukosta yleisessä äänestyksessä. Mikäli useampi osallistuja on ehdottanut samaa nimeä, voittaja arvotaan.

15€ shoppailurahaa.

Lunastus edellyttää yli 49 eurolla ostamista. 

Voitetut edut ei ole yhdistettävissä muihin etuihin tai alennuksiin. Etuja ei voi yhdistää keskenään.

Poissulkeminen arvonnasta
Jos osallistuja rikkoo näitä sääntöjä, järjestäjällä on oikeus sulkea henkilö pois kilpailusta ilman etukäteisvaroitusta. Kilpailusta suljetaan pois henkilöt, jotka käyttävät kiellettyjä apuvälineitä (esim. hakkerointiohjelmia, viruksia, troijalaisia jne.) tai hankkivat etua muulla tavalla kilpailualustan järjestelmää manipuloimalla. Myös toisen henkilön puolesta osallistuva (tapahtuipa osallistuminen tämän henkilön tieten tai tietämättä) suljetaan pois kilpailusta. Lisäksi osallistuminen kilpailuyhdistysten, automaattisten palveluiden ja etenkin ammattimaisen kilpailupalvelun kautta on kielletty. 


Kilpailun ennenaikainen päättäminen
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää kilpailu milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syytä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos kilpalilua ei voida toteuttaa asianmukaisesti teknisistä syistä (esim. tietokonevirusten, manipulaation tai laitteisto-/ohjelmistovian vuoksi) tai oikeudellisista syistä.


Arpajaisvero
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.


Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu kilpailun osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon.


Näiden osallistumisehtojen muuttaminen
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa. Osallistumissääntöjen voimassa oleva versio on luettavissa osoitteessa www.vallila.fi/pages/kilpailut.


Valitukset
Kilpailun toteutusta koskevat valitukset arvontatietoineen tulee osoittaa järjestäjälle 14 päivän kuluessa valituksen syyn selviämisen jälkeen kirjallisena seuraavaan osoitteeseen: asiakaspalvelu@vallila.fi. Puhelimitse annettuja tai myöhästyneitä valituksia ei käsitellä.

 

Tietosuoja
Yhteystietoja käsitellään Vallilan verkkokaupan tietosuojaselosteen mukaisesti.