Kilpailut

Osallistu Vallilan Designjahtiin pelaamalla peliä verkkokaupassamme ja voit voittaa yhden tuhansista palkinnoista. Jaossa tuhansia euroja shoppailurahaa, sekä pääpalkintoina 2 kappaletta 500€ lahjakorttia, jotka arvotaan kaikkien pelanneiden kesken kampanja-ajan päätyttyä. 

Kilpailun säännöt:

Arvonnan järjestäjä
Oy Vallila Interior Ab (jatkossa: Järjestäjä).

Arvonnan alkamis- ja päättymisajankohta

Arvonta alkaa torstaina 1.4.2021. klo 10.00 Suomen aikaa ja päättyy perjantaina 30.4.2021 klo 23:59 Suomen aikaa (”Kilpailuaika“). Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt.


Osallistumiskelpoisuus
Osallistumiskelpoisuus on jokaisella 18 vuotta täyttäneellä Suomessa asuvalla luonnollisella henkilöllä lukuun ottamatta järjestäjän henkilökuntaa ja Järjestäjän henkilökunnan perheenjäseniä.


Osallistuminen

Osallistuja osallistuu peliin pelaamalla Designjahtia Vallilan verkkokaupassa. Järjestelmä arpoo voittajan satunnaisesti. Arvontaan osallistuminen on ilmaista ja peliin voi osallistua enintään kolme kertaa päivässä. Palkintoa tai mahdollisia palkinnon korvikkeita ei voi muuttaa rahaksi. Palkintoa ei voi vaihtaa. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse voitosta. Järjestäjä ei vastaa palkinnon toimittamisessa aiheutuneesta mahdollisesta sekaannuksesta, joka johtuu voittajan antaman toimitusosoitteen virheellisyydestä.

Palkinnot

5€ shoppailurahaa.
Lunastus edellyttää yli 10 eurolla ostamista. Kuponkeja jaossa 10 000 kpl.

10€ shoppailurahaa.
Kuponkeja jaossa 5 000 kpl.

15€ shoppailurahaa.
Kuponkeja jaossa 1 000 kpl.

25€ shoppailurahaa.
Kuponkeja jaossa 100 kpl.

50€ shoppailurahaa.
Kuponkeja jaossa 100 kpl.

100€ shoppailurahaa.
Kuponkeja jaossa 20 kpl.

Vapaavalintainen kangaskassi. (Ei koske Vallila X Ellinoora -yhteistyömallistoa)
Kuponkeja jaossa 500 kpl.

Vapaavalintainen kestokassi.
Kuponkeja jaossa 500 kpl.

Vapaavalintainen kangasmaski 3kpl setti. Kuponkeja jaossa 500 kpl.

Pääpalkinto
Jaossa 2 kappaletta 500€ lahjakortteja. Pääpalkinto arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken kampanja-ajan päätyttyä. Pääpalkinto on mahdollista voittaa, vaikka on voittanut toisen palkinnon.

Voitetut edut ei ole yhdistettävissä muihin etuihin tai alennuksiin. Etuja ei voi yhdistää keskenään.

Poissulkeminen arvonnasta
Jos osallistuja rikkoo näitä sääntöjä, järjestäjällä on oikeus sulkea henkilö pois arvonnasta ilman etukäteisvaroitusta. Arvonnasta suljetaan pois henkilöt, jotka käyttävät kiellettyjä apuvälineitä (esim. hakkerointiohjelmia, viruksia, troijalaisia jne.) tai hankkivat etua muulla tavalla arvonta-alustan järjestelmää manipuloimalla. Myös toisen henkilön puolesta osallistuva (tapahtuipa osallistuminen tämän henkilön tieten tai tietämättä) suljetaan pois arvonnasta. Lisäksi osallistuminen kilpailuyhdistysten, automaattisten palveluiden ja etenkin ammattimaisen kilpailupalvelun kautta on kielletty. 


Arvonnan ennenaikainen päättäminen
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonta milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syytä mainitsematta. Järjestäjä käyttää tätä mahdollisuutta erityisesti, jos arvontaa ei voida toteuttaa asianmukaisesti teknisistä syistä (esim. tietokonevirusten, manipulaation tai laitteisto-/ohjelmistovian vuoksi) tai oikeudellisista syistä.


Arpajaisvero
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.


Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät ole teknisistä syistä tulleet perille. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista palkinnon lunastamiseen liittyvistä kuluista eikä muista palkinnon hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainitun palkinnon määrään ja arvoon.


Näiden osallistumisehtojen muuttaminen
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa osallistumisehtoja milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta tai erillistä tiedonantoa. Osallistumissääntöjen voimassa oleva versio on luettavissa osoitteessa www.vallila.fi/pages/kilpailut.


Valitukset
Arvonnan toteutusta koskevat valitukset arvontatietoineen tulee osoittaa järjestäjälle 14 päivän kuluessa valituksen syyn selviämisen jälkeen kirjallisena seuraavaan osoitteeseen: verkkokauppa@vallilainterior.fi. Puhelimitse annettuja tai myöhästyneitä valituksia ei käsitellä.

 

Tietosuoja
Yhteystietoja käsitellään Vallilan verkkokaupan tietosuojaselosteen mukaisesti.