Ohjeet kankaiden ostamiseen

Meiltä löydät ihanaan kotiisi kankaita useissa eri materiaaleissa, kuvioissa ja väreissä. Kankaamme ovat kooltaan 145–150 cm leveitä, ja niissä esiintyvät muista valmistuotteistamme tutut Vallilan kuosit. Löydät valikoimastamme myös kauniita yksivärisiä kankaita.

Huomioithan, että kankaamme ovat mittatilaustuotteita, eikä niillä siksi ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Osta tasametreittäin tai kuvion mukaan

Myymme kankaamme joko tasametreittäin tai kuosin kuvioaiheen koon, eli raporttikoon mukaisesti. Voit tarkistaa kunkin kankaan tuotesivulta, myydäänkö se metreittäin vai raporteittain. Kankaidemme raporttikoot ovat 22 cm, 34 cm, 64 cm tai 91 cm.

Toimitamme kankaat sinulle yhtenä kappaleena leikattuina ja viikattuina. Isommat kangasmäärät ja vahakankaat toimitamme pahvisen kangasrullan ympärillä, turvallisesti pakattuina.

Tarkista sävy ennen ostoa

Esitämme tuotteidemme sävyt ja muut ominaisuudet niin tarkasti kuin mahdollista. Valitettavasti emme voi taata, että kaikki laitteet näyttävät värit oikein. Mikäli epäilet oman laitteesi näyttöä, suosittelemme katsomaan tuotesivua vielä toiseltakin laitteelta, jos se on mahdollista.

Ompele unelmiesi sisustus

Voit ommella kankaistamme upeaan sisustukseesi täydellisesti sopivia verhoja, pöytäliinoja, kangastauluja, kasseja ja muita kodintekstiilejä. Kankaamme sopivatkin erityisesti sisustuskäyttöön, mutta voit tehdä niistä luonnollisesti myös ihailtuja, uniikkeja vaatteita.

Ompelijan muistilista:

  • Käännös- ja saumavarat
  • Kuvion kohdistus
  • Kankaan mahdollinen kutistuminen

Mikäli haluat ommella esimerkiksi kaksi kuviokohdistettua verhoa, kangasta on hyvä varata yhden ylimääräisen raportin, eli kuviollisen verran.

Tutustu pesuohjeisiin

Kankaidemme pesuohjeet ovat samat kuin valmisverhoissa. Löydät ne verkkokaupassamme kankaiden tuotesivuilta. Myös kankaistamme ompelemasi vaatteet olisi hyvä pestä kankaiden pesuohjeiden mukaan. Huomaathan, että kankaitamme ei saa lingota.