Ostoskori

Kangasmaskit - pidetään huolta toisistamme

Yhteistyössä toisen suomalaisen perheyrityksen, Helemed Oy:n, kanssa, tuomme myyntiin Suomessa suunnitellut ja Virossa ommellut kangasmaskit. Vaikka kasvomaski ei suojaa maskin käyttäjää koronavirukselta, voi sen käyttö suojata muita, sillä se voi vähentää yskimisen ja aivastelun aiheuttamaa pisaroiden leviämistä. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tärkeää on muistaa huolellinen ja usein toistuva käsienpesu, oikea yskimis- ja aivastushygienia ja fyysisen etäisyyden pitäminen muihin ihmisiin.


Tilapäisesti loppuunmyyty - lisää maskeja tulossa pian!

Maskit ovat saatavilla vain Vallilan verkkokaupasta sekä Vallilan omista myymälöistä.

Maskeissa on yksi kangaskerros, joka on 83 % puuvillaa ja 17 % polyesteriä. Maskit ovat pestäviä 90 asteessa ja siten uudelleenkäytettäviä. Maski saattaa kutistua hiukan pesussa. Kangasmaskeissa on käytetty eri kuoseja ja pakkauksen kuosit vaihtelevat – kuoseja ei voi itse valita settiin. Maski sopii aikuisille; leveys 22,5 cm ja korkeus 8 cm.

Kasvomaskit on valmistettu Öko-tex-sertifioidusta puuvillasta, joten ne ovat allergiaystävällisiä ja vapaita haitallisista aineista. Valitsemalla Vallilan puuvillatuotteen, tuet vastuullista puuvillan tuotantoa Better Cotton Initiative -aloitteen kautta.

Kasvomaskeja myydään 3 kpl pakkauksissa hintaan 19,90 € sekä 5 kpl pakkauksissa hintaan 29,90 €. Maskit myydään valmiina lajitelmina, joten kuosia ei voi valita.

Maskien ollessa hygieniatuote, ei niillä ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Toimitusaika on 1-2 viikkoa.

 

Maskin käyttö:

  • Pese kädet, ennen kuin puet puhtaan maskin.
  • Älä koske kasvomaskiin, kun se on ylläsi.
  • Älä juo tai syö maskin käytön aikana.
  • Jos kosket maskin pintaan käytön aikana, pese tai desinfioi kätesi.
  • Riisu maski ottamalla vain sen takaa kiinni. Älä koske maskin ulkopintaan.
  • Laita maski välittömästi esimerkiksi muovipussiin odottamaan pesua.
  • Pese tai desinfioi kädet maskin poistamisen jälkeen.
  • Pese kangasmaski 90 asteen pesuohjelmalla.

 

Kasvomaski ei sovellu kaikille: esimerkiksi lasten tai keuhkosairaudesta kärsivien voi olla vaikeaa tai mahdotonta käyttää maskia.

 


Maskimme eivät ole henkilösuojaimia tai kirurgisia suu-nenäsuojuksia eivätkä näin ollen anna käyttäjälleen varmaa suojaa koronavirusta vastaan.


Tilaa ilmoitus, kun kangasmaskeja on taas saatavilla:

Value is required
Kiitos! Saat ilmoituksen heti, kun maskit ovat saatavilla

Osta täältä:

Tilapäisesti loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Tilapäisesti loppuunmyyty

Loppuunmyyty

× Tätä selainta ei enää tueta. Jotain ei ehkä näy tai toimi odotetulla tavalla. Suosittelemme vaihtamaan Chromeen tai Mozilla Firefoxiin.