Inspiraatio

Inspiraatio

Tästä osiosta löydät viimeisimmät blogipostauksemme, ajankohtaisia vinkkejä ja tuotetietoja sekä inspiroivia sisustuskuvia. Tervetuloa mukaan!


SS20 Puutarhaunelmia -kokoelma


Vallilan SS20 Puutarhaunelmia -kevätkokoelma on katsaus Suomen suloiseen suveen ja sen kiehtovaan luontoon. Vallilan suunnittelijat ovat tuoneet kuoseihinsa jotain salaperäisen ihanaa ja voimauttavaa luonnosta, tarjoten elämyksiä kaikille aisteille. Kevätmallisto on monipuolinen kuosikokonaisuus, josta sisustajan on helppo löytää vaihtoehtoja moniin eri tarpeisiin.


Vallilan kaksio -blogi

Haluamme tarjota ideoita, sisustusinspiraatiota, ajankohtaisia vinkkejä ja ajatuksia, joita voit tuoda omaan kotiisi. Lisäksi keräämme säännöllisin väliajoin vinkkejä henkilökunnaltamme, sillä kukapa muu tuntisi Vallilan tuotteet yhtä hyvin!Kaupunkikuosit


Kaupunkikuosit ovat yksi Vallilan suosituimmista kuosikokonaisuuksista. Vallilan kaupunkikuoseissa on usein mukana ripaus suunnittelijan mielikuvitusta ja tulkintaa. Kaupunkikuosit esiintyvät eri sisustustuotteissa aina valmisverhoista ja metrikankaista pussilakanoihin, keittiötuotteisiin ja kangaskasseihin.


Inspiraatiota Vallilan Instagramista