Ostoskori

#DIYVallila

Inspiroidu käsityövinkeistämme! Itse tekemällä saat juuri sellaisen sisustuksen kuin haluat. Tänne olemme koonneet ihania ideoita ja raikkaita kokeiluja käsitöitä piristämään.

Reetta Pelli x Vallila
- maksimekko  


Reetta Pellin suunnittelema onesize maksimekko hurmaa rentoudellaan ja muhkeudellaan. Mekossa on venepääntie ja maksimaaliset mittasuhtein, sekä muhkeat pallomaiset hihat ja rypytetty leveä helma. Mekon lyhyt vartalokappale ja loivat olkapäät, valahtavat ihanasti käsivarsille.

Ompele itse kangaskassi


Kangaskassi on vastuullinen valinta, joka kestää aikaa ja katseita. Tässä helppo ompeluohje reilumman kokoiselle kassille, johon voit valita mieleisesi kankaan. Kuvan kassi on valmistettu Vallilan Styyrpuuri-kankaasta. Näillä ohjeilla ei voi epäonnistua!

Makramee-korvakorut


Ihanat makramee-korvakorut syntyvät helposti Vallilan vähittäismyynnissä työskentelevän Julian ohjeilla.

Kimono, jossa viihtyy


Saimme paljon positiivista palautetta Habitare-messujen kävijöiltä. Tästä kimonosta tuli runsaasti tiedusteluja, sillä asun pääsi näkemään Vallilan henkilökunnan yllä. Haluammekin nyt jakaa ompeluohjeen kanssasi. Näin helposti ompelet oman kimonon Vallilan kankaista.

× Tätä selainta ei enää tueta. Jotain ei ehkä näy tai toimi odotetulla tavalla. Suosittelemme vaihtamaan Chromeen tai Mozilla Firefoxiin.