Meillä asioit turvallisesti. Olemme sitoutuneet vähentämään koronaviruksen leviämistä ja seuraamme ja noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeita. 

 Myymälöissämme on saatavilla käsidesiä asiakkaille ja myymälähenkilökuntamme on varustettu maskeilla tai visiireillä, pidämme myös riittävät turvavälit asiakkaisiin.
 

Ainutlaatuinen Vallila Helsinki Outlet -myymälä tarjoaa valikoiman kodin sisustustuotteita, verhoja ja mattoja sekä makuuhuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen tuotteita outlet-hintaan, aina vähintään -30 % OVH-hintaa edullisemmin.

 Vallila Helsinki Outlet

Palvelemme

Vallila Helsinki Outlet, Helsinki
Tatti 17
Puh. 020 776 7761
ma–pe klo 10–20, la 10–20, su 12–18
Katso poikkeusaukioloajat

Laaja tuotevalikoima

Verhot ja matot
Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen tekstiilit

Keittiötekstiilit ja astiat 

Ompelupalvelua

Outletin ompelupalvelu auttaa lyhentämään valmiit verhot sinulle oikeaan mittaan.

Paketointipalvelu

Paketointipalvelumme tuo helpotusta lahjaostoksiin. Tarjoamme myymälöissämme paketointipalvelua ja paketoimme ostoksesi puolestasi ihaniin kääreisiin niin, että lahja on valmis annettavaksi sellaisenaan - emmekä veloita paketointimaksua!

 

Helsinki Outletin tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla on vaihto-oikeus 7 vrk kuittia vastaan vain Helsinki Outlet-myymälässä. Vallila Helsinki Outlet -myymälässä ei voi ostaa tai käyttää Vallila-myymälöiden lahjakortteja eikä kerryttää tai käyttää Vallilan kanta-asiakasohjelman etupisteitä. 

 • Ilmainen toimitus

  Yli 70 €:n tilauksiin
 • Nopea toimitus

  2-4 päivässä kotimaahan
 • Ilmainen palautusoikeus

  14 pvän sisällä
 • Luotettavat maksutavat

  Kortti- ja osamaksuvaihtoehdot