Ostoskori

Tervetuloa Vallila Helsinki Outlettiin! 

Meillä asioit turvallisesti. Olemme sitoutuneet vähentämään koronaviruksen leviämistä ja seuraamme ja noudatamme viranomaisten suosituksia ja ohjeita. 
 
 Myymälöissämme on saatavilla käsidesia asiakkaille ja myymälähenkilökuntamme on varustettu maskeilla tai visiireillä, pidämme myös riittävät turvavälit asiakkaisiin.
 

Vallila Helsinki Outlet on auki!
Ainutlaatuinen Vallila Helsinki Outlet -myymälä tarjoaa valikoiman kodin sisustustuotteita, verhoja ja mattoja sekä makuuhuoneen, keittiön ja kylpyhuoneen tuotteita outlet-hintaan, aina vähintään -30 % OVH-hintaa edullisimmin. 

 Vallila Helsinki Outlet

 

Palvelemme

Vallila Helsinki Outlet, Helsinki
Tatti 17
Puh. 020 776 7761
ma–pe klo 11–19, la 10–18, su 12–18
Katso poikkeusaukioloajat

Laaja tuotevalikoima

Verhot ja matot

Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen tekstiilit

Keittiötekstiilit ja astiat

 

Ompelupalvelua

Outletin ompelupalvelu auttaa lyhentämään valmiit verhot sinulle oikeaan mittaan.

Paketointipalvelu

Paketointipalvelumme tuo helpotusta lahjaostoksiin. Tarjoamme myymälöissämme paketointipalvelua ja paketoimme ostoksesi puolestasi ihaniin kääreisiin niin, että lahja on valmis annettavaksi sellaisenaan - emmekä veloita paketointimaksua!

 

Helsinki Outletin tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla on vaihto-oikeus 7 vrk kuittia vastaan vain Helsinki Outlet-myymälässä. 
Vallila Helsinki Outlet -myymälässä ei voi ostaa tai käyttää Vallila-myymälöiden lahjakortteja eikä kerryttää tai käyttää Vallilan kanta-asiakasohjelman etupisteitä. 

× Tätä selainta ei enää tueta. Jotain ei ehkä näy tai toimi odotetulla tavalla. Suosittelemme vaihtamaan Chromeen tai Mozilla Firefoxiin.