Kesä on usein yhtä juhlaa. On valmistujaisia, tupareita, hääjuhlia sekä syntymäpäiviä – ei ihme, että välillä juuri sen oikean lahjan löytäminen voikin aiheuttaa harmaita hiuksia! Vaan ei hätää: kokosimme alle värikkäät lahjaideamme, joista löydät vinkkejä design-klassikoiden ystäville, rohkeille värittäjille, luonnon ystäville ja monille muille. Tutustu lahjaoppaaseemme ja löydä parhaat lahjat vuoden kaikkiin juhliin – ja muista että myös lahjakortti on aina myös mieluisa lahja!

Design-klassikoiden ystävälle

Etsitkö lahjaa hänelle, joka seuraa designin suurimpia nimiä ja täyttää kotinsa maineikkaiden suunnittelijoiden töillä? Häntä varten löydät valikoimastamme designin uudet ja vanhat klassikot nimekkäiltä suunnittelijoilta, kuten Eero Aarniolta, Howard Smithiltä ja Ervin Latimerilta.

VIHERPEUKALOLLE

Monien lähipiiristä löytyy luontoa rakastava viherpeukalo – hän, joka ihastuu joka kevät koivunlehtien avautumiseen, nauttii lähiluonnosta ja täyttää kotinsa viherkasvien vehreydellä. Viherpeukalolle suosittelemme lahjaksi luontoteemaisia kuosejamme, jotka tuovat luonnon raikasta harmoniaa myös sisustukseen.

KUKKAIHMISELLE

Kauniin värikkäisiin kukkiin on helppo ihastua. Ehkäpä sinullakin on lähipiirissäsi todellinen kukkien ystävä, joka pukeutuu mieluusti kukkakuosiin ja jonka kotia piristää vuodenajasta riippumatta maljakollinen kukoistavia kukkia. Kukkien ystävän lahjavinkeistä löydät monta hurmaavaa kukkakuosia niin keittiöön, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseenkin.

ROHKEALLE VÄRITTÄJÄLLE

Rohkean värittäjän koti on värien juhla, jossa vaikuttavat sävyt kohtaavat toisensa mitä ennakkoluulottomimmissa yhdistelmissä. Heidän juhliinsa kannattaa siis saapua värikkään lahjan kanssa! Kokosimme rohkeiden värittäjien lahjavinkkeihin villeimmät värikuosimme, jotka taatusti miellyttävät itsevarmaa värisilmää.