Ostoskori

Käsityövinkkejä

Inspiroidu käsityövinkeistämme! Itse tekemällä saat juuri sellaisen sisustuksen kuin haluat. Tänne olemme koonneet ihania ideoita ja raikkaita kokeiluja käsitöitä piristämään.

Monikäyttöinen pussukka vahakankaasta


Vallilan digitaalisten liiketoimintojen päällikkö Piia on innokas käsityöihminen ja saammekin toimistolla säännöllisesti ihastella Piian aikaansaannoksia. Katso Piian ohjeet käytänölliseen vahakankaasta tehtyyn pussukkaan, joka on erittäin monikäyttöinen: koosta riippuen sitä voi käyttää vaikkapa eväspussina, käsityöpussukkana, pyykkikorina tai lelujen säilytyskorina.

Ompele itse kangaskassi


Kangaskassi on vastuullinen valinta, joka kestää aikaa ja katseita. Tässä helppo ompeluohje reilumman kokoiselle kassille, johon voit valita mieleisesi kankaan. Kuvan kassi on valmistettu Vallilan Styyrpuuri-kankaasta. Näillä ohjeilla ei voi epäonnistua!

Jouluinen tuoksupussi


Tuo joulun tuoksu kotiisi askartelemalla tuoksupussi Vallilan kankaasta. Sujauta pussiin tuoksuvia mausteita, kuten kanelia, kardemummaa, neilikkaa ja tähtianista. Pöyhi pussia aina ohi kulkiessasi ja anna tuoksun valloittaa kotisi.

Tee itse veikeä kissatyyny


Itse tehty lahja ilahduttaa, kun vastaanottaja tietää, kuinka paljon sen tekemiseen on nähty vaivaa. Tee veikeä kissatyyny vaikka isänpäiväksi eläinrakkaalle isälle tai jouluksi ystävälle, perheenjäsenelle tai sukulaiselle. Näin helppoa se on.

Makramee-korvakorut


Ihanat makramee-korvakorut syntyvät helposti Vallilan vähittäismyynnissä työskentelevän Julian ohjeilla.

Kimono, jossa viihtyy


Saimme paljon positiivista palautetta Habitare-messujen kävijöiltä. Tästä kimonosta tuli runsaasti tiedusteluja, sillä asun pääsi näkemään Vallilan henkilökunnan yllä. Haluammekin nyt jakaa ompeluohjeen kanssasi. Näin helposti ompelet oman kimonon Vallilan kankaista.

Tunnelmallinen valotaulu


Syksyn sisustushitti on tunnelmallinen valotaulu, joka syntyy painokankaasta ja valonauhasta, herättäen kankaan kuvat viehättävästi eloon. Kiinnitä maisemaa tai kaupunkinäkymää esittävän kankaan taakse led-valonauha ja loihdi itsellesi upea valotaulu valitsemallasi näkymällä..

Kangastaulu, joka syntyy kuin itsestään


Seinällä on yhä valkoisena hohtava tyhjä kohta, joka odottaa upeaa taideluomusta taulun muodossa. Mutta omaan makuun ja omalle kukkarolle sopivaa tauluyksilöä ei vain tahdo löytyä. Kuulostaako tutulta? Yksi nappivarma ratkaisu löytyy maalaustaiteen sijaan kuositaiteesta! Lue, kuinka saat katseenvangitsevan kangastaulun lempikankaastasi melkein nopeammin kuin ehdit sanoa sanan kangastaulu!

× Tätä selainta ei enää tueta. Jotain ei ehkä näy tai toimi odotetulla tavalla. Suosittelemme vaihtamaan Chromeen tai Mozilla Firefoxiin.